Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Az adrenalinra vágyóknak: a legjobb extrém sport lehetőségek a Balatonnál

A Balaton hazánk egyik legszebb, és legnyüzsgőbb helyszíne, nyaranta csak úgy áramlanak ide az emberek. Ki pihenni, ki szórakozni, ki pedig egy kis adrenalin löket reményében. Senkinek sem kell a vágyott cél, és megannyi élmény nélkül hazatérnie, hiszen a magyar tenger rengeteg szuper lehetőséget biztosít, többek között extrém sportra is van bőven lehetőség a Balatonnál.

Az adrenalinra vágyóknak: a legjobb extrém sport lehetőségek a Balatonnál

Balatoni kalandokért a balatoni kalandparkokat kell megcélozni

Ha valaki egy kis kalandra vágyik egy-két csobbanás, lángos között, akkor annak érdemes felkeresnie valamelyik szuper kalandparkot. A kettő legjobb, vagy ha tetszik a legkalandosabb a Balatonboglári Kalandpark, illetve a Zamárdi Kalandpark. Mindkét helyen kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat, valamint kalandokkal teli pakolva érkezhetnek haza. A Boglári Kalandpark fő különlegessége a bob pálya, de érdemes a többi szórakoztató elemet is kipróbálni, hatalmas adrenalin löketet adhat a kötélpálya is, ami a lombok között vezet végig, és csodás balatoni panorámával szolgál. Zamárdiban is vannak hasonló kötélpályák, külön a legkisebbeknek is. Itt a legnépszerűbb elem a vízi pisztollyal felszerelt vízi dodzsem. Jó szívvel tudjuk ajánlani, ugyan a Balatontól kicsit messzebb eső, de annál izgalmasabb Sobri Jóska Élményparkot, van gokart, bob 5D mozi, légvár, kötélpálya, vízi dodzsem, lézerharc, megazipline, extrém hinta, hófánkos csúszás, vízi rájder, vízi gömb, és még sok-sok élmény elem.

 

Wakeboard és más extrém vízisport a Balatonnál

A Balaton mégis csak egy tó, tehát vizes programokból sincsen hiány. A wakeoboard szerelmeseinek, vagy azoknak, akik szeretnék kipróbálni ezt a sportot érdemes Balatonfüred felé venni az irányt. A Füred Kemping területén remek vízi pálya van, ahol több extrém sportot is ki lehet próbálni, surf és vitorláskölcsönző is működik, ráadásul még oktatást is tartanak, akár még a búvárkodás alapjaiba is belekóstolhatsz. Bár több helyen is lehet wakeboardozni, mégis csak Füred az északi part fővárosa, ahol megannyi látnivaló, tennivaló van még, így az extrém sportot más programmal is össze lehet kötni. Ráadásul Balatonfüred szállodánkhoz is nagyon közel van. Ha megfáradnak a sportolásban, akkor megpihenhetnek a négycsillagos Kristály hotelben Ajkán a Balaton-felvidék idilli lankái között.

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

Tandemugrás, sétarepülés, és hőlégballon a Balatonnál

A Balatonnál szinte végtelen lehetőség van extrém sportokra. Tandemugrás, sétarepülés, vagy hőlégballonos kirándulás? A Balatonnak egy hatalmas igen mindezekre a válasza! Siófokon nemcsak bulizni lehet, hanem tandem ugrani is, itt 29 fő befogadására képes MI-8 típusú gép várja az egyedülálló élményre vágyó tandem utasokat. Hőlégballonozásra pedig Cserszegtomajon van lehetőség, ahol is egészen különleges szögből, a madarak helyzetéből látható nemcsak a Balatont, hanem a gyógyító Hévízi-tó, a Kis-Balaton mocsárvidéke, a Balaton-felvidék tanúhegyei, valamint a Zala lankái is. 
 

Szeretnél több extrém sport lehetőséget, szuper balatoni élmény elemet is kipróbálni? Foglalj szállást nálunk, és pihend ki magad kényelmes szobáinkban, hogy kész legyél az adrenalin löketre!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976