Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Nyaralás gyerekekkel: 5 szuper gyerekprogram Ajkán, és környékén

Ajka minden szempontból tökéletes helyen fekszik, egy karnyújtásnyira a Balatontól, az izgalmakkal teli Bakony lábánál, a csodálatos Balaton-felvidék kellős közepén. Ha valahol, akkor itt vannak bőven izgalmas programlehetőségek. Most a hozzánk ellátogató családoknak szeretnénk kedvezni egy kicsit azzal, hogy összegyűjtjük az 5 legjobb programlehetőséget a környéken, amiért minden gyerek rajongani szokott. 

Nyaralás gyerekekkel: 5 szuper gyerekprogram Ajkán, és környékén

Gyerekprogramok Ajka környékén: Maradjanak egy kicsit Ajkán

Izgalmas gyerekprogramokért nem kell elhagyni a várost. Már a szállodánk közelében lévő csónakázótó is egy igazi gyerekparadicsom, de a Bányászati Múzeumot sem szabad kihagyni! Ajka híres a bányászatról, aminek méltó emléket emel az 1965-ben nyitott Bányászati Múzeum, ami egyébként hazánk első szabadtéri technikatörténeti múzeuma. A gépházat, az aknaházat, illetve a kovácsműhely épületét eredeti formájában hagyták meg, a gyerekek oda meg vissza szoktak lenni ezek látványáért. A múzeum hétköznaponként 11.00-16.00, hétvégente 10.00-16.00-ig van nyitva, a felnőttjegy ára 500 Ft, míg a diák, és nyugdíjas 300 Ft.

 

Foglaljanak szobát az alábbi gombra kattintva és fedezzék fel a csodálatos Ajka városát, és környékét a családdal!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Gyerekprogramok Ajka környékén: Az Állatkert mindig jó választás

Melyik gyerek ne rajongana az állatokért? Szerencsére a közelben van hazánk egyik legnagyobb, és legmodernebb állatkertje, melynek nagyon különleges lakóiért általában rajongásig oda vannak kicsik és nagyok egyaránt. Ki is tudna ellenállni egy édes pingvinnek, rózsaszín chilei flamingónak, egy mesébe illő orrszarvúnak, vagy éppen tigrisnek? És ha az állatok nem kápráztatnák el eléggé a gyerekeket, amit mi nagyon kétlünk, akkor még mindig ott van a Szavanna játszótér és a Dinópark! A nyitva tartás időszakonként változik, de a nyári időszakban (június 1- szeptember 30) 9.00-18.00 van nyitva az állatkert. A gyerek jegy ára (2-18 éves korig) 2500 Ft, 2 éves kor alatt 200 Ft, a diák és nyugdíjas belépő 2600 Ft felnőttjegy pedig 3500 Ft-ba kerül.

 

Gyerekprogramok Ajka környékén: Ahol a legnagyobb kalandok kezdődnek

Van egy nagyon jó hírünk, Magyarország legnagyobb kalandparkja szállodánk közvetlen szomszédságában van! Rengeteg izgalmas játékelem, ahol kicsik és nagyok megtalálhatják a számukra legjobb elfoglaltságot, és az egész család akár egy teljes napot is eltölthet. A hófánktól kezdve, a bobpályán, vízi akadálypályán, kalandpályákon, drótkötélpályákon, és a jetskin át Megazipline pályáig van itt minden, de még bogrács bérlésére is van lehetőség. A belépőjegy ára 5 éves kor alatt 3500 Ft, e felett 5500 Ft, nyitva mindennap 10.00-18.00-ig.

 

Gyerekprogramok Ajka környékén: Vártúra a Balaton-felvidéken

Ajka abban a szerencsés, és kiváltságos helyzetben van, hogy körbeölelik a Balaton-felvidék csodálatos történelmi várai. A Nagyvázsonyi Kinizsi vár, A Sümegi vár, a Veszprémi vár, a Cseszneki vár, a Csobánci vár, valamint a nemrégiben egy nagyszabású felújtás után újranyitott Szigligeti vár egy-egy karnyújtásnyira vannak Ajkától, így bármelyikre is esne a választásuk, nem kell sokat utazniuk.

 

Gyerekprogramok Ajka környékén: Fedezzék fel a csillagokat

A gyerekeket teljesen varázslatba tudják ejteni a csillagok, imádnak új dolgokat felfedezni, és érdeklődésük egyik fő irányvonalát jelentik a fényesen ragyogó égitestek. Emiatt pedig egy csillagvizsgáló meglátogatásáért is teljesen oda lesznek. Szerencsére Ajkától nem messze rögtön kettő is van, a Pannon Csillagda és a balatonfűzfői Balaton Csillagvizsgáló.

 

Természetesen mi is gondoltunk a gyerekekkel érkező vendégekre is, így szállodánk falain belül is vannak olyan szolgáltatások, amiben örömüket lelhetik: wellness részlegünk medencéje, a négysávos bowlingpálya, vagy a cukrászdánk finom süteményei. Látogassanak el hozzánk, kapcsolódjanak ki, és legyen részük egy igazi Balaton-felvidék kalandban! Szobafoglaláshoz kattintsanak az alábbi gombra!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.