Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Hangulatos esküvőhelyszín a Kristály Hotelben

A hangulatos esküvőhelyszín a hangulatos esküvő elengedhetetlen kelléke. Ön is régóra keresi álmai esküvőhelyszínét, egy olyan hangulatos esküvőhelyszínt szeretne, amely valóban idilli, ahol tényleg álomba illő körülmények között mondhatja ki a boldogító Igen-t, és ahol tényleg minden kívánsága teljesülhet? A Kristály Hotel Ajka**** a legjobb választás!

Hangulatos esküvőhelyszín a Kristály Hotelben

Hangulatos esküvőhelyszín meghitt környezetben

Kislány kora óta szövögeti gondosan az álmait, hogy hogyan is fog kinézni az a bizonyos Nagy Nap, amikor majd eljön annak az ideje? Már megvannak a konkrét tervei, hogy hogyan is szeretné kimondani a boldogító Igen-t élete szerelmének? Aprólékosan kidolgozott tervei vannak, a virág színével, a masnik számával, a torta ízével, a bevonuló alatt szóló dallamokkal kapcsolatban? Jól tudja, hogy mind ehhez kell egy megfelelő hangulatos esküvőhelyszín, ami ezeknek az terveknek megfelelő háttért nyújt? A Kristály Hotel Ajka**** egy meseszép környezetben, nyugodt helyen található wellness hotel, tágas konferenciateremmel, étteremmel, cukrászdával, saját szórakoztató részleggel, exkluzív szolgáltatásokkal, hangulatos berendezéssel és egy mindenre kész személyzettel a Balalton partjától csupán egy kinyújtásnyira. 

Egy valóban hangulatos esküvőhelyszín egy valóban hangulatos esküvőhöz? – ha Ön is erre vágyik, akkor kérjen árajánlatot az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Hangulatos esküvőhelyszín romantikus esküvőkhöz

A Kristály Hotel egy igazán hangulatos esküvőhelyszín, hiszen egy varázslatos helyen található. Nemcsak a Balaton partjának közelsége teszi nagyon vonzóvá szállodánkat, hanem a csupán két percnyi sétára található romantikus Csónakázó-tó is. Ha egy igazán romantikus, hangulatos esküvőhelyszínt keres, ami olyan, mint a filmekben, akkor ez teli találat! Egy Csónakázó-tó, aminek közepében található egy romantikus sziget, amit egy kis fahídon lehet megközelíteni. Képzelje csak el, ahogyan mesés ruhájában lépked a hídon a tavirózsák felett, miközben minden szem Önre szegeződik, úton, hogy a hatalmas lombkoronák árnyékában kimondja élete legboldogabb Igen-ét!

 

Hangulatos esküvőhelyszín a Balaton mellett

Ha Ön egy hangulatos esküvőhelyszínt keres a Balaton mellett, a Kristály hotel akkor is remek választás, hiszen csupán harminc kilométer választja el a szállodát a Balaton partjától. Mondja ki az Igen-t a türkízkék megannyi árnyalatában pompázó Balaton partján, akár egy hajó fedélzetén, pont, mint a filmekben, és ünnepeljék meg Balaton-felvidéki szállodánkban egy hatalmas világraszóló lakodalommal az esküvőt!

 

Hangulatos esküvőhelyszín exkluzív szolgáltatásokkal

Egy olyan hangulatos esküvőhelyszínt keres, ahol semmire sem kell, hogy gondja legyen? A Kristály Hotel nemcsak egy egyszerű wellness szálloda, hanem megannyi exkluzív szolgáltatással rendelkező rendezvényhelyszín is. A komplex megoldások hívei vagyunk, így nem csupán egy hangulatos esküvőhelyszínt biztosítunk Önnek, hanem igény esetén komplex szolgáltatás csomagot is. Tágas, jól felszerelt, természetes fényekkel rendelkező konferencia termünk a nagyobb esküvők vendégeit várja, még éttermünk tökéletes választás kisebb, meghittebb esküvőkhöz. Hotelünk étterme gondoskodik a teljes menüről, cukrászdánk pedig az egyéb finomságokról, saját szórakoztató részlegünk, a Carbon Bár pedig az önfeledt szórakozásról. 

Kérjen ajánlatot hangulatos esüvőhelyszínünkhöz az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976