Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Hangulatos hotel Balaton

Balatonra szeretne utazni, és ehhez keresi a megfelelő szállást? A Kristály Hotel egy igazán hangulatos hotel Balaton mellett, a Balaton-felvidék kellős közepén, a Bakony lábánál, a csodás természet ölelésében.

Hangulatos hotel Balaton

Hangulatos hotel Balaton-felvidéken

A Kristály Hotel Ajka**** egy olyan hangulatos hotel Balaton-felvidéken, ami egy valóságos kincses doboz. Nemcsak varázslatos helyen található, a Balaton-felvidék kellős közepén - az omladozó romantikus templomok, várromok, mesés kilátások, kacskaringó szőlőültetvények között megbúvó idilli pincék, történelmi helyek, műemlékek ölelésében- a kalandos Bakony lábánál, és mindezek mellett egy kisebb karnyújtásnyira az ezernyi kékben hullámzó Balaton parttól, hanem a szálloda is mesés. Modern, de mégis klasszikus, és megannyi terébe megtalálható a természet lábnyoma, valamint a helyi értékek is. 

 

Kristály Hotel Ajka****: Kényelmes szobákkal és modern szolgáltatásokkal vár egy igazán hangulatos hotel Balaton mellett. Ajánlatkéréshez, szabad időpontok megtekintéséhez kattintson az alábbi gombra!

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

Hangulatos hotel Balaton mellett modern berendezéssel

A Kristály Hotel bár egy hangulatos hotel a Balaton mellett, berendezése modern, minden szoba, és egyéb helyiség korszerű, tiszta és kényelmes. Hotelünk 2 éve nyitotta meg kapuit. A 36 szobánkat, 2 lakosztályunkat igyekeztünk a kor elvárásainak megfelelően berendezni, úgy, hogy azok egyszerre legyenek ízlésesek, modernek, kényelmesek, praktikusak és minden igényt kielégítőek. Vendégeink eddigi visszajelzései alapján ez sikerült is. Szobáink tágasak, természetes fényekkel rendelkeznek, a berendezései tárgyakban nemcsak a modern elegancia, hanem természetesség elemei is megmutatkoznak. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a Balaton-felvidék kincsei is megtalálhatóak a hotelünk berendezésében. Jöjjön el és fedezze fel hangulatos hotelünk hangulatát!

 

Hangulatos hotel Balaton mellett: szolgáltatások, amik fokozzák a hangulatot

Egy hangulatos hotel Balaton mellett nem lehetne olyan hangulatos a csodálatos szolgáltatások nélkül. Hotelunk falain belül nemcsak szobák találhatóak, hanem megannyi exkluzív szolgáltatás, ami valóban élménnyé varázsolja az utazást. A már megszokott, szinte alapvetőnek számító wellness részleg mellett -ahol egyébként feszített víztükrű medence, szaunakomplexum, jakuzzi és napozóterasz is található- saját szórakoztató részleget is berendeztünk hotelünk alagsorában, ami valóságos paradicsom az exkluzív szórakozás szerelmeseinek. Carbon Bárunkban nemcsak csocsó, darts, koktélok, hanem elegáns billiárd szalon is található, a fő különlegesség pedig egy négysávos bowlingpálya. 

 

Hangulatos hotel Balaton mellett mennyei fogásokkal

A Balaton hangulatát nem lehet átélni úgy, ha nem fedezzük fel a páratlan gasztronómiai különlegességeit! Hangulatos Balatoni hotelünkben megkóstolhatja a Balaton-felvidék izgalmas gasztronómiai ízvilágát, a helyi alapanyagok nagyszerű séfünk kezei alatt valóságos gasztronómiai csodákká alakulnak, ezeket pedig a legjobb balatoni borokkal tálaljuk. Ha az ebéd, vagy cacsora után még valami édesre vágyna, akkor a Kristály Cukrászda egészséges és ízletes finomságai fogják elvarázsolni! 

 

Hangulatos hotel Balaton mellet megfizethető áron? Válassza a Kristály Hotelt! Kérjen ajánlatot és foglaljon az alábbi gombra kattintva!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!


 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976