Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Hangulatos wellness hotel a Balaton-felvidéken

Ha hangulatos wellness hotelt keres a Balatonnál, akkor válassza a varázslatos, sokszínű, és megannyi élménnyel kecsegtető Balaton-felvidéket, és azon belül is a négycsillagos ajkai Kristály Hotelt!

Hangulatos wellness hotel a Balaton-felvidéken

Hangulatos wellness hotel a Balatonnál

Egy olyan hangulatos wellness hotelt szeretne találni, ami legalább annyira csendes, mint amennyire nyüzsgő? A Kristály Hotel egy olyan négycsillagos, hangulatos wellness hotel a Balaton mellett, ami épp annyira van távol a Balaton partjától, hogy a nagy nyüzsgés már nem ér el, így nyugodtan kipihenheti a mindennapos stresszt nálunk, és feltöltődhet, egy csendes nyugodt környezetben, de ezzel egy időben épen annyira van közel, hogy minden program, látnivaló, nevezetesség nagyon könnyedén megközelíthető. A Kristály Hotel egy négycsillagos wellness hotel a Balaton-felvidék kellős közepén, modern berendezéssel, jól felszerelt tágas szobákkal, és egyéb exkluzív szolgáltatásokkal. 

 

Ha hangulatos wellness hotel a Balatonnál, akkor a négycsillagos ajkai Kristály Hotel a legjobb választás. Kérjen egyénre szabott ajánlatot az alábbi gomb segítségével!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

Hangulatos wellness hotel a Balaton-felvidéken

Hangulatos wellness hotelünket csupán egy karnyújtás választja el hazánk egyik legizgalmasabb vidékétől a Bakonytól, valamint a legfelkapottabb turistaparadicsomától, a Balatontól is. Ha a mi hangulatos wellness hotelünket választja, akkor könnyedén felfedezheti a kalandos Balaton-felvidék valamennyi izgalmas helyszínét, a magyar tenger partjait őrző Tanúhegyeket, az azon magasodó várakat, megcsodálhatja a kanyargó szőlőtőkéket, a levendulaültetvényeket, és a végtelennek tűnő magyar tenger hullámait is egészen új nézőpontokból csodálhatja meg. De érdemes a hangulatos wellness hotelünk mellett található Somlót is megmászni, és megkóstolni a hely különlegesen finom borait. 

 

Hangulatos wellness hotel exkluzív szolgáltatásokkal

Nem feltétlenül kell wellness szállodánkat elhagynia, egy kis kikapcsolódás, program reményében, hiszen hangulatos wellness hotelünk is a kikapcsolódás számtalan lehetőségével várja a vendégeit. A kényelmes, jól felszerelt szobák mellett, tágas, modern wellness részleg várja a pihenni érkezőket. Wellness szállodánknak nemcsak saját étterme van, hanem cukrászda is működik a hotel területén, így senki sem távozik éhes hassal, finom falatok nélkül. Az étteremben és a cukrászdában is egyaránt helyi termékek feldolgozásával, magas minőséggel helyi gasztronómiai specialitások készülnek. Mindezek mellett pedig az exkluzív szórakozás szerelmeseit Carbon Bárunk négysávos bowlingpályával, csocsóval, dartssal, és külön billiárd teremmel várja. 

 

Jól felszerelt hangulatos wellness hotel

A fent leírt dolgok, a megannyi izgalmas program -aminek szervezésében szívesen segítünk-, az exkluzív szolgáltatások mit sem érnek kényelmes, jól felszerelt szobák nélkül. Vendégeink kényelmét 36 darab modern, ízléses, természetközeli anyagokkal és színekkel berendezett szobáink mellett két lakosztályunk biztosítja. A feltöltődés élményét pedig a feszített víztükrő medencével, jakuzzival, szaunakomplexummal, és napozóterasszal rendelkező wellness részleg teszi teljessé.

 

Válassza a Balaton-felvidéken található hangulatos wellness hotelünket, foglaljon szobát, és töltődjön fel!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!


 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

Bár az esküvő szezont nyáron jegyezzük, nemcsak ebben az évszakban lehet esküvőket tartani. Gondoljon csak bele, milyen csodálatosan mutatna a hófehérre varázsolt háttér egy esküvői kompozícióhoz....

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976