Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Az 5 legtökéletesebb helyszín lánykéréshez

Megtalálta élete szerelmét, és kész feltenni neki a nagy kérdést, ami vélhetőleg egy életre összeköti majd Önöket egymással? Már csak azt nem tudja, hogy mi lenne a tökéletes helyszín a lánykéréshez? Mutatjuk az 5 legtökéletesebb választást, amennyiben valami nagyon romantikus, személyes, és tényleg az alkalomhoz méltó helyszínt keres!

Az 5 legtökéletesebb helyszín lánykéréshez

#1. Ahol először találkoztak

Keresve sem lehet romantikusabb helyet találni az első randevú helyszínénél. Függetlenül attól, hogy tudta-e már akkor vagy sem, hogy itt kezdődik el az örökké tartó szerelmi történet, itt kezdték el megépíteni szerelmük alapjait, itt történt valami, aminek nyomai a mai napig kihatnak az életükre. Használja a kezdeti nap részleteit, hogy újra élhessék az emlékeit a találkozóról. Persze ez nem minden esetben egyszerű és kivitelezhető, mondjuk, ha csak egymásnak tolták a bevásárlókocsit, vagy még egy régi munkahelyen történt, akkor nem biztos, hogy ez az ideális választás. Ebben az esetben legyen az első „Szeretlek” a nagy esemény helyszíne! Bár valószínűleg gyakrabban mondták, hogy „szeretlek”, mint amennyit lehetséges lenne megszámolni, az első alkalom, amikorez a szó elhagyta az ajkukat, valami nagy kezdete volt.

 

#2. Az álom esküvőhelyszín

Van romantikusabb, mint ugyanazon a helyen kimondani IGEN kétszer egymás után, kétszer tiszta szívből, kétszer, megváltoztatva ezzel a közös életüket? Kérje meg ott szerelme kezét, ahol aztán egybe is köthetik életüket. Tegyék meg az ígéretet ott egymásnak, ahol a fogadalmat is! Ehhez hotelünk tökéletes választás: egy romantikus wellness hétvégéhez is ideális, és egy világraszóló, vagy kicsit visszafogottabb meghitt, romantikus esküvőhöz is. Tökéletes helyszínt tartogat mindkét alkalomra a mellettünk lévő csónakázó tó közepén található idilli sziget, amihez egy fahídon vezet az út, de éttermünk személyzetének a segítségét is kérheti a lánykérés lebonyolításához.

 

Romantikus esküvőhöz pedig az alábbi űrlap segítségével tud egyedi ajánlatot kérni!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

#3. A természet lágy ölén

Kevés olyan dolog van, ami fel tudja venni a versenyt a természet szépségével, de nem is kell! Amennyiben párja is rajong a természetért, esetleg szoktak is együtt túrázni, kirándulni, új helyeket felfedezni, válasszon egy természeti kincset a tett helyszínéül! Szállodánk környékén is rengeteg csodaszép hely van, a Balaton-felvidéken csak úgy nyüzsögnek a szebbél szebb helyek, ahonnan ráadásul a kilátás is csodaszép. 

 

#4. Kedvenc randevúhely

Ha igazi romantikus meglepetést szeretne okozni, akkor vigye el szíve választottját a kedvenc randevú helyszínükre és tegye fel ott neki a nagy kérdést! Legyen ez egy közeli park, mozi, étterem, szórakozó hely, vagy bármi más. Biztosan nagy lesz majd a meglepetés és az öröm is!

 

#5. A közös otthonuk

Néha nem kell túlgondolni a dolgokat, és a legegyszerűbb ötletek a legnagyszerűbbek. Azt mondják, az otthon ott van, ahol a szív, és ez sehol sem lehet igazabb, mint az első közös otthon. Bármilyen ismerős és rutinszerű is, nagyon sok bensőséges emlék fűződik mindkettőtök részéről ehhez a helyhez. Varázsoljon alkalomhoz illő hangulatot gyertyákkal, fényképekkel, virágokkal, lufikkal vagy bármilyen más módon, hogy valóban különleges hangulatot teremtsen.
 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.