Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Horgászás Ajkán, egy igazán varázslatos környezetben

Általában mikor Ajkát mutatjuk be, és szállodánkat az Ajka központjában, mégis csendes helyen található négycsillagos wellness hotelünket, a Kristály Hotelt, azt szoktuk kiemelni, hogy csupán 30 kilométerre van a Balaton, és a Somló hegy is egy karnyújtásnyira található. Így a fürdeni, valamint a túrázni vágyóknak is tökéletes helyszín, ráadásul 2 percnyi sétára van egy csónakázó tó is, valamint a városi tófürdő. Azonban sokszor hajlamosak vagyunk kihagyni azt, hogy Ajka a horgászoknak is valóságos paradicsom a Lőrintei-tó miatt. 

Horgászás Ajkán, egy igazán varázslatos környezetben

A sokszínű Ajka megannyi lehetőséggel

Ajka minden szempontból tökéletes választás, hiszen egy békés, nyugodt helyen található, a Kristály Hotelben ennek ellenére megtalálható minden, amire csak szükség van, a környék pedig tele van megannyi lehetőséggel. A Balaton, a Somló hegy, a Bakony, és a Lőrintei-tó, amiről méltatlanul keveset beszélünk, pedig egy nagyon kellemes tó, tele jobbnál, jobb fogásra váró hallal. A majd ötven éve intenzíven telepített tározó hatalmas halaknak ad otthont, garantáltan Ön sem jön majd el csalódottan. A Lőrinte-tóban a rekord fogás egy 110 kg-os harcsa, amit ráadásul 2020 tavaszán fogtak ki, majd egy fotó után vissza is engedtek. De ezen kívül is vannak még szép példányok.

 

Kérjen ajánlatot, és foglaljon szobát nálunk az alábbi gombra, és legyen részese egy páratlan feltöltődésben a nyugalom szigetén Ajkán, miközben pár szép hal is a horgára akad!

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

Horgásztó Ajkán mesebeli környezetben

Már maga Ajka is csodaszép környezetben helyezkedik el, a Somló hegy lábánál, dimbes-dombos vadregényes tájakkal körülölelve, a Lőrintei-tó pedig csak még eggyel megemeli a vidék hangulatát. A Lőrintei-víztározó a Közép-Dunántúl egyik kevésbé ismert, ám nagy halakat rejtő, kellemes kikapcsolódást nyújtó, szép, gondozott környezetű horgásztava, ami garantáltan Önt is el fogja varázsolni. Az év minden napján egy kis feltöltődére invitálja az erre járókat, a naplemente pedig különösen varázslatos itt.

 

Részletes információk az ajkai horgásztóról

Maga a horgásztó pár kilométerre található a wellness szállodánktól. Gyakorlatilag egy 26 hektáros víztározóról beszélünk, ami egy kisebb felső, és egy nagyobb, mélyebb alsó tóból áll. A tavak mélysége eltérő, de átlagosan elmondhatjuk, hogy 2-5 méter közötti. Halállományát tekintve kiváló békés halas és rablóhalas vízterület. Bőven vannak itt 20 kg feletti pontyok, de van dévér, karika, vörösszárnyú keszeg, compó, ezüstkárász, tokhal, koi ponty, süllő, és csuka is a vízben, valamint kagylók, és folyami rákok is megtalálhatóak, amik a kiváló vízminőségről árulkodnak. A tavak egyébként többek között nemzetközi versenyeknek is otthont adnak, ide kattintva megtekintheti, hogy milyen versenyek lesznek még idén.

 

Ha szeretne részt venni, akkor érdemes mielőbb regisztrálni, és szobát foglalni szállodánkban az alábbi gombra kattintva! 

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

Többféle csomagajánlat is van, napijegyet, 24 órás jegyet, bojlis jegyet, pergető sportjegyet is lehetőség van váltani a halőrnél, márciustól egészen november végéig éjszaki horgászatra is van lehetőség, korlátozott számban ugyan, de csónakot is lehet bérelni! Kellemes kikapcsolódást kívánunk!
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 érv a bakonyi kirándulások mellett

5 érv a bakonyi kirándulások mellett

Magyarország leggyönyörűbb erdeitől a misztikus-vallásos emlékeken át a sportolási, lovaglási lehetőségekig annyi minden vár a Bakonyban, hogy itt soha nem unatkozhatsz. Évszaktól és időjárástól...

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976