Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Kristály Hotel Ajka- négycsillagos wellness szálloda a Balaton-felvidéken

A Kristály Hotel Aka egy exkluzív négycsillagos wellness szálloda Ajka városában, a Balaton-felvidéken, a Kristály-völgyben, a Somló-hegy lábánál, egy karnyújtásnyira a megannyi élménnyel kecsegtető Bakonytól.

Kristály Hotel Ajka- négycsillagos wellness szálloda a Balaton-felvidéken

Kristály Hotel Ajka****- Exkluzív wellness szálloda a Balatonnál

A Kristály Hotel Ajka**** egy exkluzív wellness szálloda a Balaton északi partjától pár kilométerre, kifinomult gasztronómiai kínálattal, modern wellness részleggel, saját szórakoztató központtal, tágas, jól felszerelt konferencia teremmel, modern szobákkal, természetközeli anyagokkal berendezve. A Kristály Hotel Ajka**** remek helyen helyezkedik el, azon túl, hogy a szálloda falain belül is kiváló szórakozási lehetőségeket lehet találni, a környék is tele van felfedezésre váró helyekkel. A csodálatos Balaton partján kívül, a Balaton-felvidék igazán izgalmas helyeit is felfedezhetik, szállodánkban nyaralva! A wellness hotel Ajka valódi ékszerdoboza, 2 percnyi sétára a romantikus Csónakázótótól, zöldövezetben, maga a béke szigete.

 

Válasszák a Kristály Hotelt, Ajka négycsillagos wellness szállodáját! Kérjenek ajánlatot és foglaljanak szobát a gombra kattintva!

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

Kristály Hotel Ajka****- Wellness szálloda komplex megoldásokkal

Teljes kikapcsolódás, minden igényt kielégítő szolgáltatások, meghitt pihenés, feledhetetlen élmények, izgalmas programlehetőségek, mind erről pedig a Kristály Hotel Ajka**** gondoskodik. A komplex megoldások hívei vagyunk, mind rendezvények, mint magán jellegű utazások terén. A Kristály Hotel Ajka**** falain belül nemcsak kényelmes szobák gondoskodnak az Önök kikapcsolódásáról, hanem kitűnő gasztronómiai specialitások kínáló éttermünk is, A Kristály Cukrászda finomságai, négysávos bowling pályával, és billiárd szalonnal felszerelt szórakoztató részlegünk, valamint modern wellness részlegünk. A rendezvényekhez pedig nemcsak éttermünk külön erre a célra elkülönített része, hanem jól felszerelt konferencia termünk is remek megoldást biztosít.

 

Kristály Hotel Ajka****- a teljes kikapcsolódásért

A teljes feltöltődésről kényelmes, modern, természetes anyagokkal berendezett szobáink, lakosztályaink, és modern wellness részlegünk gondoskodik. 45 négyzetméter alapterületű, fűtött, 31 fokos, feszített víztükrű medence, pezsgőfürdő, napozóterasz, és szaunakomplexum várja Önöket. A szórakozásról pedig négysávos bowlingpályával, csocsóval, dartscal, és billiárd szalonnal felszerelt Carbon Bárunk gondoskodik, ahol kiengedhetik a fáradt gőzt Önök is. Válasszák a Kristály Hotel Ajka**** wellness szállodát, és legyen részük egy teljes feltöltődésben!

 

Kristály Hotel Ajak****- A Balaton-felvidék közepén

A Kristály Hotel Ajka**** nemcsak azért nagyon jó választás, mert komplex, exkluzív szolgáltatásokkal várja Önöket a négy falon belül, hanem mert a környék is tele van megannyi szuper lehetőséggel. A 30 kilométerre található Balaton part is megannyi lehetőséget nyújt, csakúgy ahogyan a varázslatos Somló hely, és a Bakony. Fedezzék fel a Balaton-felvidék varázslatos helyeit, a kacskaringós szőlő ültetvényeket, a kicsi, romantikus településeket, természeti kincseket, történelmi nevezetességeket csupán egy karnyújtásnyira Ajkától. 

 

Foglaljanak szobát az alábbi gomb segítségével! 


Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!


 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976