Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Hotel Balaton

Hotel a Balaton mellett rengeteg van, de olyan modern, különleges, jól felszerelt, exkluzív és jó-érték arányú, mint az ajkai Kristály hotel nincsen másik! Fedezze fel csodálatos szállodánk által nyújtott értékeket és vele a csodálatos Balaton kincseit is idén nyáron!

Hotel Balaton

Különleges hotel Balaton mellett

A Balaton világa hazánknak egy nagyon különleges régiója, nemcsak a hullámzóan kék Balaton habjai miatt, hanem az itteni hangulat, a különleges természet, a különleges állat- és növényvilág, a tavat körbe ölelő Tanúhegyek, a finom borok, az egyedi gasztronómiai kincsek, a kulturális örökségek miatt is. Ezért elvárt, hogy egy ilyen különleges helyen, minden különleges legyen. A Kristály Hotel ehhez méltóan egy nagyon különleges hotel Balaton-mellett, egészen pontosan a Balaton-felvidék közepén, aminek a célja a páratlan vendégélmény biztosítása mellett, hogy a Balatonra érkezők, valóban jól érezzék magukat, és egy darabkát haza vigyenek magukkal erről a különleges helyről.

 

Ha egy igazán különleges hotel Balaton mellett, akkor a Kristály Hotel**** a legjobb választás! Foglaljon szobát hozzánk az alábbi gomb segítségével!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

Modern hotel Balaton mellett

Sokszor bele lehet futni abba a problémába, ha hoteleket nézegetünk a Balaton mellett, hogy a berendezés elavult. Sajnos a legtöbb hotel Balaton mellett már régóta üzemel, és nem fordítanak kellő erőforrást a felújítási, korszerűsítés munkálatokra. A kristály Hotel Balaton-felvidéken, két éve esett át egy nagyszabású felújításon, amikor is teljesen új arculatot kapott, nemcsak a szálloda külseje, hanem a teljes belseje is megújult, gyakorlatilag ekkor nyitott meg ilyen formában ez a modern hotel Balaton mellett. Megújultak a belső terek, teljesen korszerű wellness részleggel, és modern, kényelmes szobákkal várjuk vendégeinket, amik praktikusan, természetközeli színekkel és anyagokkal lettek berendezve. 

 

Wellness hotel Balaton mellett

Fentebb már szót ejtettünk wellness részlegünkről, ami szintén különleges szállodánk része. Bár a Balatonhoz általában strandolni járnak az emberek, fűtött, feszített víztükrű medencénknek , pezsgőfürdőnknek, és szaunakomplexumunknak általában nem tudnak ellenállni vendégink, amik tökéletes nap végi levezető programot nyújthatnak, de akár egész napos tevékenységnek is megállják a helyüket. Szaunaszeánszokkal és gyógyító masszázsokkal várjuk a feltöltődni érkezőket wellness hotelünkben! A Kristály Hotel nemcsak egy egyszerű wellness hotel, hanem egy igazán pihentető wellness hotel Balaton mellett exkluzív szolgáltatásokkal.

 

Négycsillagos hotel Balaton mellett

A Kristály Hotel egy négycsillagos wellness hotel Balaton mellett egy karnyújtásnyira, exkluzív négycsillagos szolgáltatásokkal. Kényelmes, modern szobáinkon, és pihentetető wellness komplexumunkon túl megannyi exkluzív szolgáltatás teszi teljessé a pihenést. Helyi gasztronómiai specialitásokkal várja vendégeinket éttermünk, valamint cukrászdánk is megannyi finomsággal. A feltöltődés pedig nem lenne igazi egy kis szórakozás nélkül, így saját szórakoztató központot rendeztünk be: a Carbon Bár finom koktélokkal, csocsóval, dartssal, billiárddal, és négysávos bowling pályával várja Önt is. 

 

Exkluzív, modern, különleges, wellness hotel Balaton mellett remek ár-érték arányban? Foglaljon szobát a Kristály Hotelbe az alábbi gomb segítségével!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!


 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976