Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Így pakoljon be az esküvőjére, mint egy profi

Végre eljött az idő, és Ön és az esküvői helyszínre való utazás között már csak egy dolog áll; a bepakolás. Elsőre nem tűnik bonyolult feladatnak, de amikor hozzáállna az ember, ráébred, hogy nem is olyan egyszerű. De most minden titkot elárulunk, hogy megelőzhesse azokat a makacs gyűrődéseket ruháin, és rendezett bőrönddel térhessen haza. Az utolsó dolog, ami miatt aggódni szeretne egy esküvőre, vagy nászútra való felkészüléskor, az a ruhái épségben való megérkezése. Arról nem is beszélve, hogy ezeknek a tippeknek későbbi utazásainál is jó hasznát veszi majd.

Így pakoljon be az esküvőjére, mint egy profi

Ne vigye túlzásba a színeket!

Egy színösszeállítás kiválasztásával nem csak a bepakolást könnyítheti meg, de a ruhái a helyszínen egymással való variálását is leegyszerűsíti. Válasszon ki 2-3 színt, amik jól mutatnak együtt, és ez alapján pakoljon be bőröndjébe! Meg fog lepődni, mennyi helyet tud majd megspórolni ezzel a technikával. 

 

Akassza fel ruháit!

Ha autóval utazik a helyszínre, és van lehetősége, akkor tegye vállfára azokat azokat a ruhákat, amik a legkönnyebben összegyűrődnek. Mondani sem kell, hogy az esküvői ruhát is így érdemes a helyszínre szállítani.

 

Használjon vákuumzacskókat!

Ezekből az átlátszó műanyag zacskókból, egy porszívó segítségével az összes levegőt ki tudja szívni, több helyet hagyva más ruháknak a táskájában. 

 

 

Ne felejtse el a neszesszerét!

Egy menyasszony legrosszabb rémálma, hogy valami ráömlik a ruhájára, utazás közben. Igyekezzen ezért minden folyadékot jól elszeparálva, külön neszesszerben tárolni az út alatt.

 

Tartsa kéznél a legfontosabbakat!

Néhány tárgy egyszerűen elengedetlen az utazáshoz, legyen szó itt a fogkeféről, igazolványokról, vagy akár egy pót ruháról, vész esetére. Legyenek ezek mindig Önnél egy külön kistáskában, mert sosem tudhatja, mi avatkozik közbe. 

 

Rend a lelke mindennek!

Manapság már temérdek rendszerezési praktikát találhat az ember Pinteresten. Válassza ki az ön számára legtesthezállóbbat! Legyen az ruhaszeparáló, különleges hajtási technikák, és még sorolhatnánk.(Ami a ruhahajtást illeti, sokan a felgörgetős módszerre esküsznek, de személyes tapasztalatom szerint a hagyományos hajtási mód sokkal helytakarékosabb, és a ruhák is kevésbé gyűrődnek össze.)

 

Ne halogassa a kipakolást!

Megérkezéskor az ember minden vágya, hogy végre egy kicsit körülnézhessen a szállodában, vagy kikapcsolódjon a wellnessrészlegen. De mielőtt bármibe is belefogna, pakoljon ki a táskájából, és akassza fel a szálloda szekrényében esküvői ruháját! Nem fogja megbánni!

 

Pakoljon be szennyeszsákot!

Ezáltal nem csak viseletlen ruhái, de a bőröndje is több ideig megőrzi tisztaságát!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.