Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Influencer Program

Fontos számunkra, hogy vendégeink őszinte, kendőzetlen véleményeken és tapasztalatokon keresztül is megismerhessék valamelyest szállodánkat, mielőtt ellátogatnának hozzánk. Éppen ezért hoztuk létre Influencer Programunkat is, és éppen ezért működünk együtt nagy örömmel, akár hosszú távon is influencerekkel és bloggerekkel.

Influencer Program

Influencer Program

Hiszünk az online vélemények és a személyes tapasztalatok erejében! Ha imádod megmutatni követőidnek a helyeket, amerre jársz, odáig vagy a szép fotókért és mindig kutatod az újabb és újabb, eddig ismeretlen lehetőségeket, akkor jó helyen jársz! Légy vendégünk, látogass el négycsillagos wellness hotelünkbe a Bakony lábához, Ajkára! 

 

Vegyél részt Influencer Programunkban és lepd meg követőidet is 10% kedvezménnyel, amit szobafoglalás során használhatnak fel a saját kedvezménykódodon keresztül! Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva!

 

Kapcsolatfelvétel

 

Influencer Programunk részletei

Légy részese Influencer Programunknak! Az alábbi táblázatban részletezzük ajánlatainkat!

 

Követők száma Amit kínálunk Kedvezmény követőid számára
40 – 60 000 Instagram/YouTube/Facebook követővel rendelkező influencer 2 fő részére szóló 1 éjszakás pihenés 10%
60 – 90 000 Instagram/YouTube/Facebook követővel rendelkező influencer 2 fő részére szóló 1 éjszakás pihenés meglepetés, extra bekészítéssel 10%
90 000 feletti Instagram/YouTube/Facebook követővel rendelkező influencer 2 fő részére szóló 2 éjszakás pihenés meglepetés, extra bekészítéssel 10%

 

Hogy mit várunk tőled?

A fentiekért kérjük, hogy az alábbi kéréseinknek tégy eleget:

A fentiekért kérjük, hogy az alábbi kéréseinknek tégy eleget!

  • Minimum 2-3 kép Instagramra és Facebookra + 1 Instagram Story, ha az első két kategória valamelyikébe (40 – 60 000 Instagram/Facebook/YouTube követővel vagy 60 – 90 000 Instagram/Facebook/YouTube követővel rendelkezel) tartozol, amelyeken keresztül bemutatod hotelünket, a nálunk szerzett pozitív élményeidet. A posztokba kérjük, hogy egy rövid történetet is fogalmazz meg a nálunk szerzett tapasztalatokról!
  • Amennyiben 90 000 feletti Instagram/YouTube/Facebook követővel rendelkezel, és így 2 éjszakát töltesz nálunk kérjük, hogy min. 6 képet ossz meg Facebook vagy Instagram oldaladon és két Insta Story-t tegyél közzé.  
  • A lokáció megjelölése a Facebook és Instagram posztnál
  • Facebook és Instagram oldalunk megjelölése, a Story-ban, valamint a Facebook posztban weboldalunkra mutató link elhelyezése.
  • Az alábbi hashtag-ek használata: #kristalyhotel #kristalyhotelajka #wellnessabakonyban
  • Kérjük, hogy az elkészült képeket továbbítsd nekünk e-mailben, és amennyiben van rá lehetőséged, oszd meg pozitív véleményeidet hotelünk Google Térkép aloldalán 
  • Ha bloggal is rendelkezel, és cikket is publikálsz rólunk, egyedi ajánlattal készülünk neked, kérjük, ezt jelezd kapcsolatfelvételnél.

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.