Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

5 szívhez szóló karácsonyi ajándék ötlet pároknak

Hamarosan itt van a karácsony, és biztosan Ön is elkezdte már azon törni a fejét, hogy vajon mivel tudná megajándékozni párját, ami méltóképpen kifejezné szerelmét, szeretetét. Ha Ön sem szeretne kozmetikai dobozd, zokni csomagot a fa alá csempészni, hanem valami ötletesebb, kreatívabb ajándékkal lepné meg a párját, akkor mutatunk 5 nagyon jó karácsonyi ajándékötletet!

5 szívhez szóló karácsonyi ajándék ötlet pároknak

Készítsen egyedi szívhez szóló ajándékot párjának!

Napjaink felgyorsult világában nagyon nagy kincs, ha valaki nem vesz, hanem saját kezével készít valamit, amibe nemcsak szabadidejét, hanem szívét-lelkét beleteszi. Nem feltétlenül papírból hajtogatott ajándékra kell gondolni, nagyon is klassz dolgokat lehet csinálni, az interneten nagyon sok ötletet, sőt teljes elkészítési útmutatót lehet találni, akár videós formában is. Ha pedig egyedül nem érzi magát magabiztosnak, akkor keressen egy worksopot, ahol mindent megtanítanak, és egy csodaszép ajándékkal a tarsolyában távozhat!

 

Egy közös worksop is remek ajándék pároknak!

Apropó workshopok! Egy kis közös kreatívkodás is remek ajándék. Manapság egyre népszerűbbek az élményajándékok. Gondoljon csak bele, hogy mennyivel maradandóbb emlék egy közös élmény, mint egy ötödik felesleges dolog, egy olyan használati tárgy, ami idővel megkopik a használatban, vagy éppen teljesen felesleges, használhatatlan, és a szekrény mélyében végzi. Egy közös workshopon való részvétel a kapcsolat erősségét is javíthatja. Vannak főző kurzusok, festő tanfolyamok, és olyan események is ahol egy táska elkészítését lehet elsajátítani, vagy éppen a borkészítésbe avatják be Önöket a szervezők.

 

Közös kikapcsolódás karácsonyi ajándékba

Ha már a közös emlékeknél, élményajándékoknál tartunk, akkor feltétlenül meg kell említenünk a közös kikapcsolódás lehetőségét is. A Balaton-felvidék és a Bakony találkozásánál, a Kristály-völgyben fekvő szállodánk ehhez tökéletes helyszínt biztosíthat. Kényelmes, természet közeli anyagokkal berendezett szobákkal, modern wellness részleggel, többféle szaunával, gasztronómiai élményekkel, és saját szórakoztató részleggel, bowling pályával, billiárd teremmel várjuk a közösen kikapcsolódni, pihenni vágyó párokat. Tökéletes karácsonyi ajándék lehet egy wellness hétvége pároknak.

 

Közös emlékek karácsonyi ajándékba pároknak

Nemcsak új közös emlékeket lehet ajándékozni pároknak karácsonyra, hanem a régieket is! Méghozzá képek formájában. Remek kreatív módja van annak, hogy a közösen készült képekkel lepje meg párját, nemcsak albumot készíthet, hanem akár könyves formában is elkészíttetheti a legjobban sikerült képeket, sőt egy kollázs formájában a falra is kikerülhetnek. A fotókidolgozó cégek bögréket, kulcstartókat, és más fényképes ajándéktárgyakat is készítenek! 

 

A praktikus ajándék is lehet szívhez szóló

Nagyon sokan inkább a praktikus ajándékok hívei, és mindenféle ’felesleges’ csecsebecse helyett szeretnek inkább olyan ajándékot adni, minek valami haszna is van. Ezt nem egyszerű úgy megtenni, hogy legyen mindeközben szívhez szóló, szerelmet kifejező is, hiszen egy kozmetikai csomag, vagy valami ilyen jellegű ajándék kicsit sem az. De nem lehetetlen küldetés a kettőt összehozni. Ha például párját egy órával lepi meg, akkor az egyszerre tud hasznos, és szívhez szóló is lenni, ehhez csak gravíroztatnod kell egy kedves üzenetet az aljába. Sőt akár még okos órát is választhat, amin mindenféle hasznos funkció is van, alvás elemzéséhez, sportoláshoz, üzenetek fogadásához, és még sokáig sorolhatnánk.
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976