Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Konferencia helyszín hotelben

Ha konferencia helyszín hotelben, akkor a Kristály Konferencia és Wellness Hotel tökéletes választás. Megtalálható minden, ami egy konferenciához kell: szakszerű kiszolgálás, exkluzív szolgáltatások, és minden, amire szüksége van!

Konferencia helyszín hotelben

Konferencia helyszín hotelben teljeskörű szolgáltatásokkal

A Kristály Hotel egy olyan konferencia helyszín hotelben, ami szinte mindent biztosít a résztvevők számára, ezzel pedig nagy terhet vesz le a szervezők válláról. Tágas, természetes fényekkel rendelkező konferencia termünk igény szerint többféleképpen is berendezhető. A konferencia terem minden szükséges eszközzel rendelkezik, ami segít a konferencia gördülékeny lebonyolításban: projektor, flipchart tábla, hangosítás, vetítővászon, bárpult, és sorolhatnánk. Hotelünk a konferenciaterem biztosításán túl más szolgáltatásokkal is hozzájárul az eseményhez, szükség esetében hotelünk páratlan gasztronómiai kincseket előállító étterme, és cukrászdája gondoskodik a menüről, illetve a cateringről. A jó hangulathoz saját szórakoztató egységünk, a Carbon Bár gondoskodik. A résztvevők pihenését pedig kényelmes szobáinkon túl modern wellness részlegünk garantálja.

 

Konferencia helyszín hotelben? Kérjen árajánlatot a négycsillagos Kristály Konferencia és Wellness Hotelbe az alábbi űrlap segítségével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Konferencia helyszín hotelben a Balaton környékén

Hotelünk a Balaton-felvidék közepén található, Ajkán, csendes, idilli helyen, zöld övezetben, varázslatos helyek ölelésében. Csupán egy karnyújtásnyira található tőlünk a meseszép Balaton-felvidékének valamennyi látnivalója, felfedeznivalója, a Balaton partja és a Bakony lábai is. Így, ha olyan konferencia helyszín hotelben, ami a Balaton közelében van, és izgalmas programlehetőségek vannak a környéken, de egyben elég nyugodt is a környezet a konferencia lebonyolításához, akkor a Kristály Hotel tökéletes választás lehet!

 

Konferencia helyszín hotelben étteremmel

A gasztronómiai élményeket hotelünk étterme biztosítja, ahol minőségi, lehetőség szerint háztáji és őstermelői alapanyagokból készítjük el fogásainkat. Megkóstolhatják a helyi ízeket, a közeli Somló legkülönlegesebb borait, és a Kristály Cukrászda jóvoltából ízletes desszerttel zárhatják az étkezéseket. 

 

Konferencia helyszín hotelben szállással

Ha több napos konferenciát szervez, akkor fontos, hogy a konferencia helyszín hotelben legyen, hiszen így a szállás is biztosítva van a résztvevők számára, akik lehet, hogy messziről érkeztek. Hotelünkben a vendégek kényelméről 36 modern, természetközeli anyagokkal, minden szükséges felszereléssel berendezett kényelmes szoba és 2 lakosztály gondoskodik. A résztvevők pihenéséről, feltöltődéséről nemcsak a szobáink gondoskodnak. Modern wellness részegünkön feszített víztükrű medence, jakuzzi, szaunakomplexum, és napozóterasz várja a vendégeket, mert egy hosszú nap után mindenkire ráfér egy kis feltöltődés! Több napos konferencia esetében a környék látnivalói izgalmas kísérő programként szolgálhatnak. Illetve szállodánk saját szórakoztató komplexuma is tökéletes választás, van négysávos bowling, csocsó, darts, és külön billiárd terem is.

 

Konferencia helyszín hotelben? Kérjen árajánlatot a négycsillagos Kristály Konferencia és Wellness Hotelbe az alábbi űrlap segítségével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976