Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Konferencia helyszín a Bakony lábánál

Négycsillagos konferencia helyszín a Bakony lábánál, karnyújtásnyira a Balaton, a Somló és a Balaton-felvidék páratlan kincseitől.

Konferencia helyszín a Bakony lábánál

Konferencia helyszín komplex megoldásokkal

A Kristály Hotel**** wellness és konferencia hotel a Balatontól csupán 30 km-re, a Bakony lábánál, a meseszép Kristály-völgyben, Ajkán fekszik. Nem csupán a wellness és konferencia hotel közelében fellelhető természeti kincsen, a gasztronómiai és programlehetőségek avanzzsálják olyan tökéletes konferencia helyszínné a szállodát. 

 

A felejthetetlen élmények szakértői vagyunk! Minden nálunk megrendezésre kerülő rendezvényhez komplex megoldásokat, gasztronómiai élményeket, színes programkínálatot és szórakozási lehetőséget is kínálunk. Hotelünk kiváló konferencia helyszín, ahol minden szükséges összetevőt biztosítunk, a tökéletes rendezvényért ki sem kell lépniük konferencia hotelünkből! Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Konferencia helyszín minden igényt kielégítő felszereltséggel és szolgáltatásokkal a Balaton-felvidéken

Egyben biztos lehet: konferencia helyszínként kihozzuk a lehető legtöbbet a nálunk megrendezésre kerülő eseményekből! Wellness és konferencia hotelünk csodás, természetes fényű, nagy ablakokkal ellátott konferenciaterme tökéletes konferencia helyszínné teszi a szállodát, amelynek elrendezését maximálisan az Ön igényeihez szabjuk (U-alak, széksoros, iskolapados, stb.). A konferenciateremben minden technikai és egyéb feltétel adott a sikeres konferencia lebonyolításához, ez azonban nem minden!

 

Konferencia helyszín a kényelem jegyében, gasztronómiai élményekkel

Konferencia helyszínünk közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik, mellette található a Kristály Cukrászda, amely a finomabbnál finomabb kávék mellett hagyományos, paleo és diétás finomságokat is kínál a konferencia hotel vendégei számára. 

 

A gasztronómiai kalandokat a konferencia helyszín étterme biztosítja. Itt – ahogy konferencia helyszínünk a la carte kínálata során is – minőségi, lehetőség szerint háztáji, őstermelői alapanyagokból készült fogások kerülnek az asztalra, legyen szó a nap bármely fogásáról. A friss, minőségi és színvonalas alapanyagok alkotják ételeink alapkövét. Kínálatunkat táblaajánlatokkal színesítjük, amelyeken keresztül a gasztronómia egy olyan részébe kínálunk betekintést, amely talán ezidáig ismeretlen volt vendégeink számára. 

 

Konferencia helyszín

 

Konferencia hotelünk éttermében az ételek a környék, a Bakony és a Balaton természeti gazdagságát tükrözi, a hagyományos, tradicionális ízeket egy kis rafináltsággal és kreativitással fűszerezzük, azokat a legmodernebb konyhatechnológiával készítjük.

 

A konferencia helyszín éttermében található két kisebb és egy nagyobb helyiségünk tökéletes helyszín üzleti ebédek vagy vacsorák megrendezésére, vagy egyéb családi esetleg baráti találkozók részére. 

 

Konferencia helyszín wellness élményekkel

A konferencia helyszín wellness részlege a pihenés csodás szigete. 45 négyzetméteres, 31 fokos, feszített víztükrű medencét találnak itt a konferencia helyszín véndégei, amely által kínált élményt az áramoltató emeli tovább. A medence mellett pihenőágyak gondoskodnak az ejtőzésről, hangulatos megvilágítás biztosítja a relaxációt. A nyári Nap sugarait nagy méretű napozóteraszunkon élvezhetik, ahonnan Ajka lankás dombjaira és a konferencia helyszín közelében fekvő tavat körülölelő, zöldellő parkra nyílik kilátás.

 

 (2.kép) (3.kép) (4.kép) (5.kép) (6.kép) (7.kép) (8.kép) (9.kép) (10.kép) (11.kép) (12.kép) (13.kép) (14.kép) (15.kép) (16.kép) (17.kép) (18.kép) (19.kép) (20.kép) (21.kép)

 

Új építésű konferencia helyszínünk modern szauna komplexumában finnszaunák, infraszauna, gőzkabin, illatkamra, sókamra és egy merülőmedence is megtalálható. A szauna szerelmeseit hétvégente szaunaszeánszokat rendezünk, különféle kezeléseket nyújtunk. Találja meg nálunk a tökéletes konferencia helyszínt! Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Konferencia helyszín, ahol a stílusos szórakozás is biztosított

A konferencia helyszín saját bárjában, a Carbon Bárban a stílusos feltöltődésé és kikapcsolódásé a főszerep! 4 pályán bowling pálya, biliárdasztal, csocsó és darts biztosítja a konferenciát követő közös élményeket. Igényes választék, prémium italok, széles borlap és 5 különböző csapolt sör várja vendégeinket.

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976