Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Konferencia hotel a Balaton mellett, a Bakony lábánál

A Kristály Hotel**** wellness és konferencia hotel a Balatontól csupán 30 kilométerre, a Bakony lábánál, a mesebeli Kristály-völgyben fekszik. A közelben található természeti kincsek, a Balaton-felvidék, a Bakony, a Somló, a helyi gasztronómia és a kiváló programlehetőségek teszik olyan tökéletessé a wellness és konferencia hotelt a Balatonnál. 

 

Konferencia hotel a Balaton mellett, a Bakony lábánál

Konferencia hotel Balaton: a felejthetetlen élmények szakértői vagyunk 

Ha konferencia hotel Balaton, akkor Kristály Hotel****! Büszkék vagyunk rá, hogy annak ellenére, hogy szállodánk néhány éve nyitotta meg kapuit, számos felejthetetlen élményt szereztünk vendégeinknek a nálunk megrendezett üzleti alkalmak és konferenciák során is. Komplex megoldásokkal, gasztronómiai kalandokkal, széles programkínálattal és kiemelkedő szórakozási lehetőségekkel emeljük tovább a konferenciák fényét. Konferencia hotel a Balatonnál, ahol minden szükséges összetevőt biztosítunk a hozzánk érkezők számára, gyakorlatilag ki sem kell lépniük a szállodánkból! Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat az alábbi úrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Konferencia hotel Balaton: minden igényt kielégítő konferencia hotel a Balaton-felvidéken

Konferencia hotel Balaton, ahol minden konferenciából és eseményből igyekszünk kihozni a maximumot. A Kristály Hotel**** wellness és konferencia hotel nagy befogadóképességű konferenciateremmel rendelkezik, amelynek minden részletét az Ön igényeihez és elképzeléseihez szabjuk az ültetéstől a díszítésen át a felszolgált ételekig. A konferenciaterem kimagasló felszereltségének köszönhetően (projektor, flipchart tábla, hangosítás, vetítővászon, bárpult, stb.) kiváló alapot nyújtunk a rendezvények sikeréhez.

 

Konferencia hotel Balaton: négycsillagos kényelem és gasztrokalandok

Konferenciatermünk közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik, ami egyben a konferencia hotelben található Kristály Cukrászda terasza is, ami az isteni kávékínálata mellett mennyei hagyományos, paleo és diétás finomságokat is kínál a wellness hotel vendégei számára.

 

Konferencia hotel Balaton

 

A környék gasztronómiáját éttermünk kínálatán keresztül fedezhetik fel, itt minőségi, lehetőség szerint háztáji és őstermelői alapanyagokból készült ételek kerülnek az asztalokra. A friss, minőségi és színvonalas alapanyagok, valamint a legmodernebb konyhatechnológia garantálják a valódi gasztronómiai kalandokat. Vendégeink számára táblaajánlatokat kínálunk, amellyel célunk, hogy a gasztronómia egy olyan részébe kínáljunk betekintést, amely ezidáig talán ismeretlen volt vendégeink számára. Ételeink a Bakony és a Balaton természeti gazdagságát tükrözik.

 

A konferencia hotel étterme két kisebb, és egy nagyobb helyiséggel rendelkezik, így zártkörű üzleti események, ebédek vagy vacsorák lebonyolítására is alkalmas.

 

Konferencia hotel Balaton: négycsillagos wellness élmények

Ha konferencia hotel Balaton wellnessel, akkor ennél jobb helyen nem is járhatna! Wellness részlegünkben 45 négyzetméter alapterületű, fűtött, 31 fokos, feszített víztükrű medence található, amely által kínált élményt az áramoltató emeli tovább. A medence mellett pihenőágyak gondoskodnak a további relaxációról, amit a hangulatos megvilágítás tesz még tökéletesebbé. A Nap meleg sugarait nagy méretű, nyitott napozóteraszunkon élvezhetik, ahonnan Ajka lankás dombjaira és a hotel közelében fekvő tavat körülölelő, zöldellő parkra nyílik kilátás.

 

 (2.kép) (3.kép) (4.kép) (5.kép) (6.kép) (7.kép) (8.kép) (9.kép) (10.kép) (11.kép) (12.kép) (13.kép) (14.kép) (15.kép) (16.kép) (17.kép) (18.kép) (19.kép) (20.kép) (21.kép)

 

Finnszaunák, infraszauna, gőzkabin, illatkamra, sókamra és egy merülőmedence emeli tovább a wellness fényét. A hétvégéken a szauna szerelmesei szaunaszeánszokon vehetnek részt. Találja meg a tökéletes konferencia hotelt a Balatonnál, kérje egyedi ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésére!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Konferencia hotel Balaton: ahol stílusos szórakozásra találhat

A konferencia hotel saját bárral rendelkezik, ahol a stípusos kikapcsolódásé a főszerep. A Carbon Bárban 4 pályás bowling, biliárdasztal, csocsó és darts biztosítja a konferenciát követő szórakozást. Igényes választék, prémium italok, széles borlap és 5 különböző csapolt sör várja vendégeinket.

Konferencia hotel wellnessel

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976