Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Konferencia hotel, a tökéletes konferencia helyszín a Bakony lábánál

Konferencia hotel komplex megoldásokkal

A Kristály Hotel**** wellness és konferencia hotel Ajkán, a Balatontól mindössze 30 km-re fekszik a Bakony lábánál, a csodás Kristály-völgyben. Nem csupán a négycsillagos wellness és konferencia hotel közvetlen közelében található természeti szépségek, a Balaton-felvidék vagy a Somló kínálta gasztronómiai és programlehetőségek teszik olyan tökéletes konferencia helyszínné a szállodát. A felejthetetlen élmények szakértői vagyunk, éppen ezért a nálunk megrendezésre kerülő üzleti alkalmakat és konferenciákat komplex megoldásokkal, gasztronómiai élményekkel, színes programkínálattal és szórakozási lehetőségekkel tesszük még tökéletesebbé. Minden szükséges összetevőt biztosítunk, a tökéletes rendezvényért ki sem kell lépniük konferencia hotelünkből! Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Minden igényt kielégítő konferencia hotel a Balaton-felvidéken

Minden nálunk megrendezésre kerülő konferenciából és eseményből igyekszünk kihozni a legtöbbet. A wellness és konferencia hotel nagy befogadóképességű konferenciateremmel rendelkezik, amely elrendezését természetesen az Ön igényeihez szabjuk (U-alak, széksoros, iskolapados, stb.), a konferenciára, üzleti tréningre, évértékelőre, karácsonyi, esetleg szilveszteri üzleti alkalomra, vagy bármely típusó céges eseményre érkezőket kiváló felszereltség várja (projektor, flipchart tábla, hangosítás, vetítővászon, bárpult, stb.). A természetes fényű, nagy ablakokkal rendelkező teremben tehát minden technikai, és egyéb feltétel adott a sikeres konferencia lebonyolításához.

Konferencia hotel Balaton

 

Konferencia hotel a kényelem jegyében, gasztronómiai élményekkel

Konferencia termünket a közvetlen teraszkapcsolat teszi még tökéletesebbé, mellette található a hotelben helyet kapott Kristály Cukrászda, amely a legfinomabb kávék mellett hagyományos, paleo és diétás finomságokat is kínál a konferencia hotel vendégei számára. 

 

A gasztronómiai élményt a konferencia hotel étterme biztosítja, ahol minőségi, lehetőség szerint háztájki és őstermelői alapanyagokból készítjük el fogásainkat. Nálunk a friss, minőségi és színvonalas alapanyagok alkotják az ételek alapkövét. Táblaajánlatainkkal célunk az, hogy a gasztronómiai egy olyan részébe kínáljunk betekintést vendégeink számára, amely ezidáig talán ismeretlen volt. Ételeink a Bakony és a Balaton természeti gazdagságát tükrözi, a hagyományos, tradicionális ízeket egy kis rafináltsággal és kreativitással fűszerezzük, azokat a legmodernebb konyhatechnológiával készítjük.

Konferencia hotel, a tökéletes konferencia helyszín

Két kisebb és egy nagyobb helyiségünk tökéletes helyszín üzleti ebédek vagy vacsorák megrendezésére, vagy egyéb családi esetleg baráti találkozók részére. 

 

Konferencia hotel wellness élményekkel

A konferencia hotel csodás wellness részlegében különleges élmény a feltöltődés! 45 négyzetméter alapterületű, fűtött, 31 fokos, feszített viztükrű medencét találnak itt a konferencia hotel vendégei, amely által kínált élményt az áramoltató emeli tovább. A medence mellett pihenőágyak kaptak helyet, hangulatos megvilágítás biztosítja a relaxációt. A nyári Nap sugarait nagy méretű napozóteraszunkon élvezhetik, ahonnan Ajka lankás dombjaira és a hotel közelében fekvő tavat körülölelő, zöldellő parkra nyílik kilátás.

 

 (2.kép) (3.kép) (4.kép) (5.kép) (6.kép) (7.kép) (8.kép) (9.kép) (10.kép) (11.kép) (12.kép) (13.kép) (14.kép) (15.kép) (16.kép) (17.kép) (18.kép) (19.kép) (20.kép) (21.kép)

 

Modern szauna komplexumunkban finnszaunák, infraszauna, gőzkabin, illatkamra, sókamra és egy merülőmedence kapott helyet. A szauna szerelmeseinek hétvégente szaunaszeánszokat, illetve különböző kezeléseket nyújtunk. Találja meg a tökéletes rendezvényhelyszínt konferencia hotelünkben! Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Konferencia hotel, ahol a stílusos szórakozás is biztosított

A konferencia hotel saját bárjában a stílusos feltöltődésé és kikapcsolódásé a főszerep! A Carbon Bárban 4 pályán bowling pálya, biliárdasztal, csocsó és darts biztosítja a konferenciát követő közös élményeket. Igényes választék, prémium italok, széles borlap és 5 különböző csapolt sör várja vendégeinket.

Konferencia hotel a különleges élményekért

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Legfrissebb cikkek

Kalandos nyár

Kalandos nyár

Csomag érvényessége: 2022.06.25. – 2022.08.31. 3 nap 2 éjszaka Csomag ára: 89.900 Ft/2 fő/2éj Egyéb csomagokkal és kedvezményekkel nem összevonható!  

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976