Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Konferencia és üzleti rendezvényhelyszín a legfontosabb eseményekhez

A felejthetetlen élmények szakértői vagyunk, a komplex megoldásokban hiszünk! A nálunk megrendezésre kerülő üzleti alkalmakat és konferenciákat gasztronómiai élményekkel és színes programkínálattal, szórakozási lehetőségekkel tűzdeljük. Célunk, hogy az esemény valóban tökéletes legyen, éppen ezért minden szükséges összetevőt biztosítunk, hogy igény szerint a hotel épületéből se kelljen kilépniük.

Konferencia és üzleti rendezvényhelyszín a legfontosabb eseményekhez

Minden igényt kielégítő konferencia és üzleti rendezvényhelyszín

Nagy befogadóképességű konferenciatermünk elrendezését elképzeléseihez igazítjuk (U-alak, széksoros, iskolapados, stb.), tökéletes helyszíne konferenciáknak, üzleti tréningeknek, évértékelő, évindító eseményeknek, karácsonyi és szilveszteri alkalmaknak, vagy bármely típusú céges eseménynek. 

 

Üzleti vendégeinket kiválóan felszerelt (projektor, flipchart tábla, hangosítás, vetítővászon, bárpult, stb.), természetes fénnyel és nagy ablakokkal ellátott termünkben várjuk, ahol minden technikai és egyéb feltétel adott egy sikeres üzleti esemény lebonyolításához. Rendezvénytermünk teraszkapcsolattal rendelkezik, közvetlenül mellette található a hotelben helyet kapott Kristály Cukrászda, ahol a hagyományos finomságok mellett paleo és diétás kínálatból választhatnak Vendégeink. Ajánlatainkban igényeihez és elképzeléseihez tökéletesen passzoló bekészítések, ebéd illetve vacsoraajánlatok, színes programajánlatok is szerepelnek, természetesen minden az Önök céljaihoz igazítva.

 

Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat konferencia vagy bármely típusú üzleti rendezvényhez az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Konferencia és üzleti rendezvényhelyszín magas rendezvényszervezői tapasztalattal

Kollégánk szaktudásának köszönhetően a megrendezésre kerülő üzleti esemény éppen olyan lehet, amilyennek megálmodta. Igény esetén a szervezés terhét teljes mértékben levesszük a válláról, vagy Önnel kéz a kézben varázsoljuk páratlanná a nálunk eltöltött napokat. Minden szolgáltatásunk, ételeink és bekészítéseink, termünk kialakítása és a szobáink beosztása is az Önök kényelmét szolgálja, teljes mértékben személyre szabhatók. Exkluzív, modern szobáink és lakosztályaink a privát kényelmet szolgálják, de azok nem szabhatnak határt a megrendezett események nagyságának és a meghívottak létszámának. Hotelünk 76 fő befogadására alkalmas, ennél nagyobb üzleti rendezvények esetén a szálloda közelében található szálláshelyet biztosítunk. Kisebb rendezvények esetén éttermünk különterme kínál privát szférát.

 

Konferencia helyszín, üzleti rendezvényhelyszín négycsillagos kényelemmel

 

Konferencia és üzleti rendezvényhelyszín komplex megoldásokkal

Nem csupán kényelmes, tágas szobáink és lakosztályaink, wellness részlegünk beltéri medencéje, jacuzzija, szauna részlege és masszázs típusai, vagy éttermünk csodás ízei járulnak hozzá az esemény sikerességéhez. Igény szerint bármilyen kültéri vagy beltéri program megvalósítását is vállaljuk, az esti szórakozásért Carbon Bárunk felel, akár zártkörűsítve is. Itt négysávos bowling pálya, biliárdasztalok, csocsó, bortrezor és széles borkínálattal, öt különféle csaport sörrel és izgalmas koktélokkal rendelkező bárunk garantálja a kikapcsolódást. Engedje, hogy megalkossuk a tökéletes konferenciát vagy üzleti eseményt, írja le elképzeléseit az alábbi űrlapon személyre szabott ajánlatunkért!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Rendezvénytípusok

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976