Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Ötletes esküvői köszönőajándékok szinte fillérekből

Egy esküvő lebonyolítása drága mulatság, megannyi dolog van, amiért bizony ki kell nyitni a pénztárcákat, de szerencsére van pár olyan dolog is, amin spórolni is lehet, ha kicsit kreatívak vagyunk. Az alábbiakban néhány olyan ötletes esküvői köszönőajándékot mutatunk be Önnek, amiket szinte fillérekből elkészíthet, vannak közte, ehetőek, ihatóak, csináld magad ötletek is, de egyben egyformák: kedvesek és megfizethető árúak!

Ötletes esküvői köszönőajándékok szinte fillérekből

Mintás teamécsesek

Ez az egyszerű kis esküvői köszönő ajándék igényel egy kis kézügyességet, de azért nem sokat. Egyszerűen csak fognia kell néhány egyszerű, filléres teamécsest, és ezeket felöltöztetnie ünnepi pompába, ehhez pedig többféle technikát is használhat: festhet, ragaszthat, használhat szalagokat, de a legegyszerűbb, ha beszerez néhány mintás ragasztószalagot (Celluxot), és ezzel egészen egyszerűen csak körbetekeri a mécseseket. A legnagyszerűbb az egészben, hogy csak Önön múlik, hogy milyen színeket és mintákat választ, így egész egyszerűen a dekorációhoz illesztheti az ajándékokat is. Ha kész vannak a mécsesek, akkor 2-3-at csomagoljon celofánba, vagy tüllbe, kösse át egy szalaggal, és kész is! Esetleg egy Köszönöm feliratú címkét is köthet hozzá!

 

Köszönő fánkok

A színes, cukorkadrazsés fánkok nagyon jól mutatnak, és éppen köszönőajándéknak is tökéletesek lehetnek, ha valami ilyen könnyed ötletre vágyna, ráadásul az esti táncon elvesztegetett kalóriákat is könnyedén pótolja. Nyomtasson hozzá köszönő címkéket, tegye zacskóba, és készen is van a tökéletes köszönő ajándék az esküvőjére!

 

Növény magok

Manapság minden a bolygónk megmentéséről szól, amiért az egyik szemünk sír, a másik nevet, hiszen jó, hogy egyre többen szeretnénk megmenteni, a másik oldalon viszont kár, hogy meg kell. Ha Ön is a zöld irányba kacsingat, és még spórolni is szeretne, akkor remek módja a hálája kifejezésének, ha növénymagokkal lepi meg a vendégeit. Csomagoljon akármilyen növénymagot egy kis tasakba, legyen az gyógynövény, virág, vagy valami más. Gondoljon bele, ha valaki ránéz a konyhakertben növekedő paradicsomra, egyből eszébe jut majd az esküvő.

 

 

Világítós karkötő

A világítós karkötők nagyobb csomagokban szinte fillérekből beszerezhetőek, de ami a legjobb bennük, hogy az esküvő fényét is emelik, hiszen felhasználhatóak a lagziban, a közös táncban, vagy érzelgős integetéshez az első közös tánc alatt. A gyerekek is imádni fogják! Egyszerűen csak készítsen hozzájuk címkéket és fűzze fel rájuk!

 

Teafilterek

Ha belegondol, a teafilterek fillérekbe kerülnek, ha az egységárukat nézzük. Ehhez egyszerűen készíthet kis borítékszerű tasakokat, amiket bármilyen felirattal, kis rajzzal elláthat.

 

Popcorn

Igen jól olvassa, elsőre kicsit meghökkentőnek tűnik, de valójában a popcorn nagyon mutatós és praktikus esküvői köszönőajándék, ráadásul tényleg fillérekből beszerezhető. A lényeg itt is a tálaláson van: vegyen ömlesztett popcorn magokat, és csomagolja be celofánba kedves üzenettel ellátva!
 

Ha pedig a tökéletes köszönőajándék mellett, a tökéletes helyszínt is keresi az esküvőjéhez, akkor kérjen hozzánk egyedi ajánlatot az alábbi űrlap segítségével! Tágas konferencia teremmel, modern berendezéssel, kényelmes szobákkal és exkluzív szolgáltatásokkal várjuk Önöket!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

Bár az esküvő szezont nyáron jegyezzük, nemcsak ebben az évszakban lehet esküvőket tartani. Gondoljon csak bele, milyen csodálatosan mutatna a hófehérre varázsolt háttér egy esküvői kompozícióhoz....

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976