Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Különleges esküvőhelyszín Balaton mellett

Különleges esküvőhelyszín Balaton mellett? A Hotel Kristály Ajka**** a tökéletes választás! Idilli környezet, teljes ellátás, exkluzív szolgáltatások várják itt a leendő ifjú párt, és kedves vendégeiket!

Különleges esküvőhelyszín Balaton mellett

A Kristály Hotel egy igazán különleges esküvőhelyszín a Balaton mellett

A varázslatos Kristály-völgy ölelésében fekvő ajkai Kristály Hotel egy igazán különleges esküvőhelyszín Balaton-felvidék központjában. A Kristály Hotel a Balaton-felvidék kellős közepén található, idilli környezetben, egy karnyújtásnyira a magyar tenger partjától, és a Balaton-felvidékének megannyi különlegesen szép vidékétől. Idilli borospincék, a Balatont őrző Tanúhegyeken kacskaringó szőlőültetvények, romos templomok, eldugott kápolnák, és persze a Balaton kékje, ami itt a leendő menyasszonyt és a vőlegényt várja.

 

Különleges esküvőhelyszín Balaton mellett: kérjen személyre szabott ajánlatot a kristály Hotelbe az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Különleges esküvőhelyszín Balatoni esküvőhöz

Minden álma, hogy a Balaton partján, esetleg a Balaton kellős közepén egy vitorláson mondja ki a boldogító igent? Már kislánykora óta álmodozik egy vízparti esküvőről? A Balaton ezer kékje valóban páratlan kompozíciót biztosít a sertartáshoz, a kristály Hotel megannyi szolgáltatása pedig megkönnyíti az esküvő utáni ünneplés lebonyolítása. Mondja ki élete legfontosabb igen-ét a Balatonnál, és ünnepelje meg a legfontosabb emberekkel szállodánkban!

 

Különleges esküvőhelyszín Balatonnál idilli esküvőkhöz

Idilli de egyben különleges esküvőhelyszín Balatonnál? Szállodánktól kettő percnyi sétára található egy romantikus Csónakázó-tó, melynek közepén van egy sziget, ahova egy fahíd vezet. Idilli helyszín romantikus esküvőkhöz! Mondja ki a boldogító igent a természet lágy ölén, úszó tavirózsák mellett, zöldellő lombú fák alatt!

 

Valóban különleges esküvőhelyszín Balatonnál

Ha a megszokottnál többre vágyik, és valami egészen különleges esküvőt szeretne, akkor is tökéletes választás a Kristály Hotel. Carbon Bárunk négysávos bowlingpályája, külön billiárd szalonja bármilyen hagyományos szertartást képes különlegessé, igazán emlékezetessé varázsolni.

 

Különleges esküvőhelyszín Balatonnál exkluzív szolgáltatásokkal

Egy olyan exkluzív esküvőhelyszín Balatonnál, ahol megannyi szolgáltatás teszi egyszerűbbé a szervezési folyamatot, ezzel egyidejűleg pedig sok terhet vesz le a válláról? A Kristály Hotel egy ilyen különleges esküvőhelyszín a Balaton-felvidéken. Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Nagy Napja tökéletesen alakuljon, ahogyan Ön azt megálmodta. Kényelmes szobáinkon, wellness részlegünkön túl saját szórakoztató részlegünk, konferencia termünk, éttermünk, és a hotel cukrászdája is hozzájárul ehhez.

 

Különleges esküvőhelyszín Balatonnál kis és nagy esküvőkhöz is

Szállodánk egyaránt tökéletes kis és nagy esküvőkhöz is. Nagy létszámú esküvőkhöz jól felszerelt, természetes fényekkel rendelkező konferenciatermünk biztosít helyszínt, ami igény szerint többféleképpen is berendezhető. Kisebb, meghittebb ünnepléshez pedig szállodánk éttermének külön erre elkülönített részét tudjuk ajánlani!

 

Különleges esküvőhelyszín Balaton mellett? Kérjen ajánlatot az ajkai Kristály Hotelbe!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

Bár az esküvő szezont nyáron jegyezzük, nemcsak ebben az évszakban lehet esküvőket tartani. Gondoljon csak bele, milyen csodálatosan mutatna a hófehérre varázsolt háttér egy esküvői kompozícióhoz....

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976