Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Különleges esküvőhelyszín a Balaton-felvidéken, a Kristály Hotelben

Egy igazán különleges esküvőhelyszínt keres, ahol a Nagy Nap valóban feledhetetlen lehet, és olyan körülmények között mondhatja ki a boldogító igent, ahogyan azt megálmodta? A varázslatos Kristály-völgy ölelésében fekvő ajkai Kristály Hotel egy igazán különleges esküvőhelyszín körülvéve csodaszép helyekkel és exkluzív szolgáltatásokkal a négy falon belül. Ismerje meg Ön is a legkülönlegesebb esküvőhelyszínt a Balaton-felvidéken!

Különleges esküvőhelyszín a Balaton-felvidéken, a Kristály Hotelben

Kristály Hotel- egy igazán különleges esküvőhelyszín 

A Kristály Hotel egy nagyon különleges esküvőhelyszín, ahol minden kívánsága teljesülhet, és olyan lehet a Nagy Nap, ahogyan elképzelte. Varázslatos környezet, tágas konferencia terem, gasztronómiai különlegességek, cukrászda, exkluzív szolgáltatások, kényelmes szobák, és egy mindenre kész személyzet, ami szállodánkban fogadja. De hogy miért is olyan különleges esküvőhelyszín szállodánk? Mert itt tényleg minden kívánsága teljesülhet, bármilyen esküvőt is képzelt el, mi teljesítsük! Hagyományos, romantikus, vízparti, természetközeli, vagy éppen ellenkezőleg, valami nagyon különleges, valami nagyon rendhagyó? A Kristály Hotelben semmi sem lehetetlen! 

 

Bármilyen elképzelése is van, mi segítünk, hogy megvalósuljon. Kérjen személyre szabott ajánlatot az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Különleges esküvőhelyszín a Balaton-felvidéken

Szállodánk a páratlan hangulatú Balaton-felvidéken található, egy karnyújtásnyira a Balatontól. Így, ha egy vízparti különleges esküvőhelyszínt keres, akkor is tökéletes választás a Kristály Hotel.  Mondja ki a boldogító igent a Balaton partján, vagy akár a Balaton közepén egy hajón, és ünnepelje meg ezt a csodás pillanatot szállodánkban! Az ünnepi ceremónia fényéről a végtelennek tűnő türkízkékben játszó Balaton gondoskodik, az ünnepi vacsoráról, és az est további részének hangulatáról pedig szállodánk. Egy igazán különleges esküvőhelyszín egy Balatoni esküvőhöz? Akkor a Kristály Hotel a legjobb döntés!

 

Különleges esküvőhelyszín romantikus esküvőhöz

Szállodánk közvetlen szomszédságában, két percnyi sétára, egy romantikus csónakázótó található. Egy olyan különleges esküvőhelyszín, mint a mesékben, egy tó, egy kedves kis fás, ligetes szigettel a közepében, amelyhez egy fahíd vezet, ennél romantikusabb esküvőhelyszínt elképzelni sem lehet! Mondja ki a boldogító igent a természet lágy ölén, úszó tavirózsák, zöldellő lombú fák között! Ha fontos önnek a természetesség, akkor szállodánk berendezését is imádni fogja, ugyanis a design megalkotásánál számunkra is az egyik fő szempont volt a természet becsempészése.  Mind szobáinkban, mind konferenciatermünkben, valamint éttermünkben is megtalálhatja a természet egy-egy darabkáját.

 

Különleges esküvőhelyszín különleges esküvőhöz

Nem hétköznapi esküvőt szeretne, szeretné valamivel kicsit megfűszerezni a Nagy Napot? Ha szállodánkat válassza, erre is van lehetőség! Négysávos bowlingpályával, csocsóval, dartssal, és billiárd szalonnal rendelkező stílusos Carbon Bárunk igazán különleges esküvőhelyszínként funkcionálhat az Ön Nagy Napján is! Ilyen esküvője nem lesz minden brátnőjének, az biztos!

 

Különleges esküvőhelyszín, ahol semmire sem lesz gondja

A Kristály Hotel egy olyan különleges esküvőhelyszín a Kristály-völgyben, a Bakony lábánál, a Balatontól egy karnyújtásnyira, ahol minden terhet leveszünk a válláról. A helyi gasztronómiai specialitásokat készítő konyhánk gondoskodik a vacsoráról, a Kristály cukrászda az esküvői tortáról, és a süteményekről, kényelmes szobáink a vendégek, és Önök kényelméről, wellness részlegünk a feltöltődésről, a Carbon Bárunk pedig a szórakozásról, továbbá egyéb szervezési munkálatban is szívesen segítünk Önnek.

 

Kérjen személyre szabott ajánlatot még ma az alábbi űrlap kitöltésével, és tartsa meg álomesküvőjét, egy különleges esküvőhelyszínen, ami pont, olyan, ahogyan elképzelte!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976