Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

8 különleges esküvői köszönőajándék: hasznos apróságok mindenki örömére

Ajándékozzon vendégeinek esküvői olyan különleges, és szívhezszóló, de egyben hasznos, valamint praktikus köszönőajándékokat, amelyeket valóban haza akarnak vinni. 

8 különleges esküvői köszönőajándék: hasznos apróságok mindenki örömére

Gyufásdobozok

A személyre szabott gyufásdobozok nagyszerű apró kincsek az esküvői vendégek számára, amelyeket hazavihetnek. Gondoljon bele, hogy milyen imádnivaló, ha egy  „Perfect Match” szöveg díszíti a doboz elejét? A doboz hátulján pedig elegendő hely van néhány soros személyre szabott szöveg számára. Testre szabhatja őket, hogy illeszkedjenek az esküvői témájához az Ön által választott papírszínnel és fóliaszínnel, és néhány megható sort is írhat a dátumon, valamint a neveken túl, akár kedvenc idézete is helyet kaphat ezen az ajándékon.

 

Esküvői pozsgások

Fontolja meg, hogy kis növényeket ajándékozzon a vendégeknek, hiszen ezeket a kis zöld apróságokat mindenki imádja. Egy kis zöld növény egy aranyszínű, vagy romantikus rózsaszín kis cserépben, egyedi felirattal, vagy csak egy kis zászló tűzéssel. Milyen jó érzés lesz majd, ha vendégségbe megy a vendégeihez, és látja a nappaliban az emlékbe adott növényt évek múlva is!

 

Kávébab

Egy éjszakás ünneplés után egy kis csomag kávébab egyedi csomagolásban nagyszerű esküvői köszönőajándék jelent. Amikor a barátaid, szeretteid lefőzik a reggeli kávéjukat, Önre fognak gondolni, és minden mókára, amit az esküvőn éltek át.

 

Sorsjegyek

A lottószelvények szórakoztató, olcsó és interaktív ajándékok lehetnek az esküvőn. Ne felejtsen el egy csillogó fillért sem a szerencsés jegyek megkarcolásához! Valamint valami kedves üzenetet mellékelni, és ezeket egy csomagban, vagy egy masnival összekötve átadni.

 

Éjféli snack

Ki mondta, hogy az esküvői köszönőajándékoknak haza kell jutniuk? Ajándékozzon vendégeinek egy éjféli snack csomagot esküvői köszönőajándékként. A mi személyes kedvenc válogatásunk a késő esti nassoláshoz: puha süti, pattogatott kukorica és puha perec. A különleges ünnepi hangulat érdekében csomagolja be őket egyedi csemegezsákokba.

 

Mézes üvegek

Ha a szerelme olyan édes, mint a méz, ezek a mini mézes tégelyek tökéletes esküvői köszönői ajándékok az Ön számára. Egy apró üveg méznek mindenki örülni fog, még akkori ha nem szereti az édességet, és az üvegcséken egyedi feliratnak is jut hely, valamint apró masninak is.

 

Sörnyitó

A praktikus ajándékok jó ajándékok. Egy dekoratív kulcs alakú sörnyitók vintage hangulattal illeszkedik az esküvői tematikához, és biztosan sokan hasznát fogják venni. Csatoljon egy ilyen címkét hozzájuk:  „A szerelem a boldogság kulcsa”. 

 

Bambusz szívószál

Egyre fontosabb napjainkban a fenntarthatóság téma. Ezek a szívószálak szórakoztató és környezetbarát alternatívát jelentenek a műanyag helyett, amely bármilyen italhoz használhatóak már az esküvő megünneplése során is. A bambusz szívószálakba gravírozni is lehet, ami egyedivé teszi ezt az esküvői köszönőajándékot is.

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

Bár az esküvő szezont nyáron jegyezzük, nemcsak ebben az évszakban lehet esküvőket tartani. Gondoljon csak bele, milyen csodálatosan mutatna a hófehérre varázsolt háttér egy esküvői kompozícióhoz....

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976