Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Különleges hotel

Különleges hotelt keres, ami egy páratlanul szép helyen található, de nemcsak a környezete szép, hanem maga a hotel is, és még különleges is? A Balaton-felvidék kellős közepén található egy nagyon különleges hotel, a négycsillagos Hotel Kristály Konferencia & Wellness.

Különleges hotel

Kristály Hotel- egy különleges hotel a Balaton-felvidéken

Az ajkai négycsillagos Hotel Kristály Konferencia & Wellness egy olyan különleges hotel a Balaton-felvidékének a közepén, ami nemcsak páratlanul szép környezetben található, hanem belülről is szép: modern, mégis klasszikus stílusban van berendezve. Minden szükséges dolgot megtalálhat itt: a kényelemről 36 darab modern, ízléses, természetközeli anyagokkal és színekkel berendezett szoba és 2 még ennél is jobban felszerelt lakosztály gondoskodik. Ha ez nem lenne elég, akkor vendégeinket a wellness részlegen 45 négyzetméter alapterületű, fűtött, 31 fokos, feszített víztükrű medence várja egy egész szaunakomplexummal, pezsgőfürdővel és napozóterasszal. 

 

Ha egy igazán különleges hotelt keres, akkor válasszon időpontot és foglaljon szobát az ajkai Kristály Hotelbe az alábbi gomb segítségével!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

Különleges hotel különleges szolgáltatásokkal

A Kristály hotel egy igazán különleges hotel a Balaton-felvidéken, amit a különleges szolgáltatások tesznek még különlegesebbé. Nemcsak kényelmes szobák és modern wellness komplexum van itt, hanem különleges étterem, cukrászda és szórakoztató részleg is, ahol nemcsak négysávos bowling pálya, csocsó, darts, hanem stílusos billiárd szalon is van. Egyéni, vagy társas utazásokhoz, rendezvényekhez is ideális helyszín. Éttermünknek is van külön, rendezvényekhez használható része, de nagyobb létszámú rendezvényekhez különleges hotelünk konferenciatermét ajánljuk, ahol minden szükséges technikai eszközt biztosítunk.

 

Különleges hotel különleges gasztronómiával

A Kristály Hotelnak nemcsak a környezete különleges, hanem ebből adódóan a gasztronómiai kínálata is. A Balaton-felvidék és a Bakony különleges ízei elevenednek meg különleges hotelünk éttermében. Helyi alapanyagok felhasználásával készülnek el a hely legjellegzetesebb ételei négycsillagos minőségben. A gasztronómiai élményeket pedig a Kristály Cukrászda egészséges, de finom ételei teszik teljessé.

 

Különleges hotel különleges helyszínen

Már többször írtuk, hogy különleges hotelünk egyik fő különlegessége, hogy varázslatos helyen található: egy karnyújtásnyira található a Balaton-felvidék izgalmakat rejtő dimbes-dombos dűnéjén át vezető látványosság, várrom, műemlék, de maga a Balaton partja is. Pihentető sétákhoz, könnyed kiránduláshoz, egy kis nézelődéséhez, pihentető felfedezéshez, kalandos túrához, gasztronómiai körúthoz, kulturális felfedezéshez különleges hotelünk tökéletes vállasztás. Túrázzon, biciklizzen a környéken, fedezze fel az izgalmas múzeumokat, vagy szórakozzon a Sobri Jóska kalandparkban és legyen részese egy feledhetetlen kikapcsolódásban!

Ha a Kristály Hotelt választja, akkor különleges élményből nem lesz hiány! Foglaljon szobát különleges hotelünkbe az alábbi gomb segítségével!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!


 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976