Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Check-list a tökéletes leánybúcsú megszervezéséhez

Egy lánybúcsú megszervezése megtisztelő, ugyanakkor felelősségteljes feladat, hiszen minden esküvőt megelőző időszak egyik legfontosabb eseménye. Búcsúzunk a lányos évektől, köszöntjük a házas éveket, ez pedig valóban ünneplést igényel. Valójában mindegy, hogy csendes, meghitt vagy eseménydús lánybúcsú szervezése a cél, egy alapos check-listre biztosan szükségünk lesz!

Check-list a tökéletes leánybúcsú megszervezéséhez

Tippek lánybúcsú szervezéséhez: Három hónappal az esemény előtt

Ha a lehetőségek engedik, érdemes jó előre elkezdenünk a lánybúcsú szervezését. Nem csupán a meghívottak, de a lehetségek programok miatt is, ráadásul azt is alaposan át kell gondolnunk, hogy a tervezett események megfelelnek-e a várható időjárásnak, függnek-e attól. Három vagy több hónappal a lánybúcsú előtt tehát át kell gondolnunk, nagyjából hogyan is zajlik majd a nap. Mielőtt bármit is elterveznénk, érdemes a menyasszony véleményét is kikérni a meghívottak listájáról vagy a programötleteinkről. Előfordulhat, hogy egyiket vagy másikat teljesen elvetné.

 

Célszerű egy délutáni lazább programmal vagy egy vacsorával indítani az estét, mielőtt az egész éjszakán át tartó party-ba kezdenénk. Készüljünk a menyasszonynak valamilyen személyes ajándékkal, ami örökké emlékezteti majd őt a lánybúcsújára. Szervezzünk izgalmas, vicces, rövid játékokat és feladatokat, amelyekkel feldobjuk a napot.

 

Már ekkor meg kell határoznunk a pontos dátumot, és értesítenünk kell a meghívottakat is az eseményről. Nem gond, ha ilyenkor még nem áll össze percre pontosan a program, erről később is tájékoztathatjuk őket.

 

Tökéletes helyszínt biztosítunk a felejthetetlen lánybúcsúhoz a Bakony lábánál, a Kristály-völgy szívében! Négycsillagos hotelünk kiváló választás akkor is, ha a szállodából ki sem mozdulnának! Wellness részlegünk, szauna birodalmunk, éttermünk, hotelünk Carbon Bárja és kényelmes szobáink egytől egyig gondoskodnak a páratlan élményekről! Ismerjük a tökéletes leánybúcsú összetevőit! Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Tippek lánybúcsú szervezéséhez: 1 hónappal a lánybúcsú előtt

A meghívottak tehát már ismerik a lánybúcsú pontos dátumát, de a várható programokkal még nincsenek tisztában. Fontos, hogy egy hónappal a lánybúcsú előtt mindent alaposan letisztázzunk, ilyenkorra már ne maradjanak kérdéses időpontok vagy programtervek. A kevesebb néha több, ezen az elven célszerű inkább szellősebbre tervezni az estét ahelyett, hogy szigorú időpontokhoz kellene igazodnunk. Küldjünk ki egy emlékeztetőt a meghívottaknak és tájékoztassuk őket a részletekről!

 

Tippek lánybúcsú szervezéséhez: 1 héttel a lánybúcsú előtt

Itt az idő, hogy minden szükséges mókás vagy izgalmas kelléket beszerezzünk a lánybúcsúra. Ekkor érdemes átfutnunk újra minden részletet, hiszen jobb félni, mint megijedni! Az sem árt, ha egy helyre gyűjtjük az elérhetőségeket és helyszíneket, amelyekre szervezőként szükségünk lesz a leánybúcsú során.

 

Tippek lánybúcsú szervezéséhez: 1 nappal a lánybúcsú előtt

Az édes várakozás időszaka! Áruljunk el néhány izgalmas részletet a menyasszonynak, hogy őt is felcsigázzuk, emlékeztessünk utoljára mindenkit a találkozó helyszínére és időpontjára! Pihenjük ki magunkat, hogy másnap teljes erőbedobással vethessük bele magunkat a lánybúcsúba!

Ajánlatkérés szobafoglalásra

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért! Kérje ajánlatunkat szobafoglalásra az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Influencer Program

Influencer Program

Fontos számunkra, hogy vendégeink őszinte, kendőzetlen véleményeken és tapasztalatokon keresztül is megismerhessék valamelyest szállodánkat, mielőtt ellátogatnának hozzánk. Éppen ezért hoztuk létre...

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.