Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Check-list a tökéletes leánybúcsú megszervezéséhez

Egy lánybúcsú megszervezése megtisztelő, ugyanakkor felelősségteljes feladat, hiszen minden esküvőt megelőző időszak egyik legfontosabb eseménye. Búcsúzunk a lányos évektől, köszöntjük a házas éveket, ez pedig valóban ünneplést igényel. Valójában mindegy, hogy csendes, meghitt vagy eseménydús lánybúcsú szervezése a cél, egy alapos check-listre biztosan szükségünk lesz!

Check-list a tökéletes leánybúcsú megszervezéséhez

Tippek lánybúcsú szervezéséhez: Három hónappal az esemény előtt

Ha a lehetőségek engedik, érdemes jó előre elkezdenünk a lánybúcsú szervezését. Nem csupán a meghívottak, de a lehetségek programok miatt is, ráadásul azt is alaposan át kell gondolnunk, hogy a tervezett események megfelelnek-e a várható időjárásnak, függnek-e attól. Három vagy több hónappal a lánybúcsú előtt tehát át kell gondolnunk, nagyjából hogyan is zajlik majd a nap. Mielőtt bármit is elterveznénk, érdemes a menyasszony véleményét is kikérni a meghívottak listájáról vagy a programötleteinkről. Előfordulhat, hogy egyiket vagy másikat teljesen elvetné.

 

Célszerű egy délutáni lazább programmal vagy egy vacsorával indítani az estét, mielőtt az egész éjszakán át tartó party-ba kezdenénk. Készüljünk a menyasszonynak valamilyen személyes ajándékkal, ami örökké emlékezteti majd őt a lánybúcsújára. Szervezzünk izgalmas, vicces, rövid játékokat és feladatokat, amelyekkel feldobjuk a napot.

 

Már ekkor meg kell határoznunk a pontos dátumot, és értesítenünk kell a meghívottakat is az eseményről. Nem gond, ha ilyenkor még nem áll össze percre pontosan a program, erről később is tájékoztathatjuk őket.

 

Tökéletes helyszínt biztosítunk a felejthetetlen lánybúcsúhoz a Bakony lábánál, a Kristály-völgy szívében! Négycsillagos hotelünk kiváló választás akkor is, ha a szállodából ki sem mozdulnának! Wellness részlegünk, szauna birodalmunk, éttermünk, hotelünk Carbon Bárja és kényelmes szobáink egytől egyig gondoskodnak a páratlan élményekről! Ismerjük a tökéletes leánybúcsú összetevőit! Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Tippek lánybúcsú szervezéséhez: 1 hónappal a lánybúcsú előtt

A meghívottak tehát már ismerik a lánybúcsú pontos dátumát, de a várható programokkal még nincsenek tisztában. Fontos, hogy egy hónappal a lánybúcsú előtt mindent alaposan letisztázzunk, ilyenkorra már ne maradjanak kérdéses időpontok vagy programtervek. A kevesebb néha több, ezen az elven célszerű inkább szellősebbre tervezni az estét ahelyett, hogy szigorú időpontokhoz kellene igazodnunk. Küldjünk ki egy emlékeztetőt a meghívottaknak és tájékoztassuk őket a részletekről!

 

Tippek lánybúcsú szervezéséhez: 1 héttel a lánybúcsú előtt

Itt az idő, hogy minden szükséges mókás vagy izgalmas kelléket beszerezzünk a lánybúcsúra. Ekkor érdemes átfutnunk újra minden részletet, hiszen jobb félni, mint megijedni! Az sem árt, ha egy helyre gyűjtjük az elérhetőségeket és helyszíneket, amelyekre szervezőként szükségünk lesz a leánybúcsú során.

 

Tippek lánybúcsú szervezéséhez: 1 nappal a lánybúcsú előtt

Az édes várakozás időszaka! Áruljunk el néhány izgalmas részletet a menyasszonynak, hogy őt is felcsigázzuk, emlékeztessünk utoljára mindenkit a találkozó helyszínére és időpontjára! Pihenjük ki magunkat, hogy másnap teljes erőbedobással vethessük bele magunkat a lánybúcsúba!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.