Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Leánybúcsú egy hotel wellness részlegében? – Így szervezze meg!

A wellness-leánybúcsúk manapság egyre népszerűbbek. Nem is csoda, hiszen nincs is jobb, mint a barátnőkkel együtt nevetgélni, koktélozgatni és egy kicsit magunkat kényeztetve megszépülni. Az ilyen leánybúcsúk általában egy gyógykezelést minden résztvevő számára tartalmaznak (habár gyakori, hogy a menyasszony többen is részt vegyen). Töltsön el egy emlékezetes napot, vagy akár egy egész hétvégét legjobb barátnői társaságában a varázslatos Balaton-felvidéken található négycsillagos Kristály Hotelben!

Leánybúcsú egy hotel wellness részlegében? – Így szervezze meg!

Ahhoz, hogy minden simán menjen, biztosítunk önnek néhány jótanácsot a tervezgetéshez:

1.Megfelelő létszámmal érkezzen!

Egy tökéletes wellness-leánybúcsú körülbelül 8-12 főből áll. Ennél több résztvevő esetén kicsit zsúfolttá válhat a helyzet. Hotelünk wellness részlege tágas, jól felszerelt, de higgye el eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy egy bizonyos létszám felett már tényleg nem érdemes ilyen kikapcsolódást szervezni, mert annak a vége nem kikapcsolódás, pihenés lesz!

 

2.Foglaljon esti időpontot!

Sokan azt gondolják, hogy egy spa-parti csak nappal megrendezhető a wellness nyitvatartási időpontja miatt, de érdemes felvenni a kapcsolatot a hotellel, hogy állítson össze egy személyre szóló ajánlatot erre a célra. Hiszen mi lehet jobb, mint ellazulni egy masszázs közben, elfogyasztani egy pazar vacsorát, egy kis bort iszogatva, majd cseverészni, pletykálkodni és koktélt kortyolgatni a jakuzziban a legjobb barátnőivel? Szállodánk ráadásul saját szórakoztató részleggel is rendelkezik. Carbon Bárunkban négysávos bowlingpálya, csocsó, darts és billiárd szalon is van. Egy kis kényeztetés után feldobhatják az estét itt!

 

3. Jelentkezzen csoportos, vagy páros kezelésre!

A legtöbb szálloda rendelkezik páros masszázzsal, így Ön és tanúja, vagy egyik koszorúlánya együtt kényeztethetik magukat. Élvezze legjobb barátai társaságában a kényeztetést!

 

4. Ne foglaljon túl későn!

Mivel valószínűleg egy nagyobb csoporttal érkezik, néhány szálloda nem tud majd helyet biztosítani, ha túl későn próbál foglalni! Próbáljon meg a partit minél hamarabb megtervezni, hogy elkerülje az esetleges csalódást. Mindig igyekszünk minden igényt kielégíteni, de van, hogy a túl kései foglalás miatt már nem tudunk helyet biztosítani. Ha Ön is leánybúcsút szervez, foglaljon hozzánk még most az alábbi űrlap kitöltésével4

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

5. Tájékozódjon a wellness részlegről!

Sajnos néhány spa túl kicsi egy nagyobb létszám befogadásához, tehát érdemes meggyőződni a wellness részleg méretéről. Ha bizonytalan valamiben, mindig kapcsolatba léphet a szállodával. A Kristály Hotel 45 négyzetméter alapterületű, fűtött, 31 fokos, feszített víztükrű medencével, jakuzzival, szaunakomplexummal és napozó terasszal várj Önöket!

 

6.  Kapcsolja ki a telefonját!

Azok az e-mailek és telefonhívások várhatnak egy kicsit, valamint a képeket másnap is elég lesz megosztani a Facebookon. Használja ki az alkalmat, hogy a barátnőivel ünnepeljen, és új emlékeket szerezzen!
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.