Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Check-list a tökéletes legénybúcsú megszervezéséhez

Legénybúcsú szervezése? Megtisztelő, de nagy odafigyelést igénylő feladat! Ha úgy érzed, a vőlegény tanúja, barátja vagy családtagjaként szükséged van néhány tippre a tökéletes legénybúcsú megszervezéséhez, a legjobb helyen jársz!

Check-list a tökéletes legénybúcsú megszervezéséhez

Legénybúcsú szervezése: Gondolkodj jó előre

Ha a legénybúcsú szervezése a te feladatod, a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz, az az, ha az esküvő előtte (vagy azelőtti) napra időzíted a legénybúcsút. Hidd el, ez nem több egy egyszerű filmes klisénél… Gondolkodj jó előre, és legalább 2 héttel az esküvő előttre szerved a legénybúcsút. A meghívottakat – mindjárt rájuk is kitérünk – szintén időben kell értesítened. A legénybúcsú szervezése ugyan nem könnyű feladat, némi odafigyeléssel nagyon is abszolválható. Azt persze senki sem szeretné, ha a kapkodás miatt valamelyik meghívott esetleg nem érne rá.

 

Legénybúcsú szervezése: A meghívottak

A legénybúcsú szervezése során célszerű kikérni a vőlegény véleményét is. A meghívottak listája éppen egy ilyen kérdés. Egyrészt előfordulhat, hogy a vőlegény barátja vagy családtagjaként valaki nem jut eszedbe, másrészt nem biztos, hogy minden meghívotthoz van elérhetőséged, így azt szintén a vőlegénytől kell majd kérned.

 

Legénybúcsú szervezése: A legénybúcsú helyszín

A legénybúcsú szervezése során az egyik kardinális kérdés a tökéletes legénybúcsú helyszín megtalálása. De mitől is lesz valami “tökéletes”? Nem árt, ha a legénybúcsú helyszín megfelel az alábbi kritériumoknak:

  • a legénybúcsú helyszín biztosítson zavartalan körülményeket az ünneplésre
  • a legénybúcsú helyszín környékén legyenek elérhetőek különféle programok
  • a legénybúcsú helyszínen legyen biztosítva az étkeztetés
  • a legénybúcsú helyszínt alakítsák az elvárásaitokhoz megfelelően

 

Négycsillagos wellness és konferencia hotelünk tökéletesen megfelel a felsoroltaknak, kimagasló legénybúcsú helyszín a Bakony lábánál, a Balaton-felvidék, a Somló és a Balaton izgalmas programlehetőségeitől, kiváló pincészeteitől és csodás természeti kincseitől csupán karnyújtásnyira. Nálunk biztosan nem fogtok unatkozni, hiszen személyre szabott programlehetőségek sorát biztosítjuk számotokra! Kérd személyre szabott ajánlatunkat, hagy alkossuk meg számotokra a tökéletes legénybúcsút!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Legénybúcsú szervezése: Programok

Mi az, amit sokan elkövetnek a legénybúcsú szervezése során csak azért, mert túlontúl tökéletes alkalmat szeretnének biztosítani a vőlegény számára? A túl sok program, a túlzsúfolt este. Nyilván vannak bizonyos “kötelező” vicces, szórakoztató feladatok, amiket meg kell ejteni a legénybúcsún, de azért ne feledkezz meg arról sem, hogy ez az este a vőlegényről szól. Hagyd, hogy jól érezze magát és kikapcsoljon!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976