Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

A modern cégek 4 leghatékonyabb csapatépítő módszere

Az igazán jó vezetők, tulajdonosok tudják, hogy a vállaltok legnagyobb értékét a benne dolgozó emberek, azok közös munkája jelenti. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a különböző emberek, csapatok gördülékenyen és hatékonyan, konfliktusok nélkül- azaz egyszóval jól tudjanak együtt dolgozni. Ezt különböző csapatépítő tevékenységekkel lehet elérni, mutatjuk is a modern cégek 4 leghatékonyabb csapatépítési módszerét.

A modern cégek 4 leghatékonyabb csapatépítő módszere

Személyiség alapú csapatépítési technikák

Az egyik módja annak, hogy többet tudjon meg a munkatársakról, ha személyiségteszttel kezd. Manapság rengeteg pszichometriai vizsga ál a rendelkezésünkre. Ezek különböző személyiség csoportokba sorolják aszembereket, és bemutatják ezen csoportok erősségeit, gyengeségeit, különböző specifikumait. Ha a vezetők megtudják, hogy egyes alkalmazottak introvertáltabbak, mint mások, akkor kreatív feladatokat jelölhetnek ki nekik, míg az extrovertált alkalmazottak többet profitálhatnak azokból a feladatokból, amelyek az emberekkel való kapcsolattartást és új ötletek bemutatását foglalják magukban. Minden személyiségtípusnak megvan a maga szerepe egy szervezetben. Azok a csapatépítési stratégiák, amelyek magukban foglalják az egyes csapattagok személyiségtípusát, és megértik, hogy az egyes személyek hogyan lépnek kapcsolatba másokkal, segíthetnek a vállalkozásoknak jobban értékelni mindenki által kínált lehetőségeket.

 

Tevékenység alapú csapatépítési technikák

A csapatépítés tevékenység-alapú megközelítésében a csapattagok számos kihívást jelentő feladatban vesznek részt, amelyek célja, hogy kimozdítsák őket komfortzónájukból. Sok esetben ezeket a feladatokat a szabadban végzik el, ezek magukban foglalhatnak olyan extrém kihívásokat, mint rafting, kötélpálya, szabadulószoba. Nagyon nagy jelentősége van a csapattagokat kimozdítani az irodából, a jól megszokott közegből, nagyon kifizetődő lehet azoknak a csapatoknak, akiknek meg kell tanulniuk együtt dolgozni és bízni egymásban. 

 

Szállodánk remek lehetőségeket biztosít egy csapatépítőhöz. Modern szobáinkon túl, tágas konferencia terem modern eszközökkel, exkluzív szórakoztató egység csocsóval, dartssal, bowlinggal és billiárddal, remek konyha várja a munkatársakat, egy kis kikapcsolódásra, fejlődésre, a modern wellness részlegen pedig mindenki kipihenheti magát. Ráadásul nemcsak a Balaton-felvidék páratlan lehetőségei állnak rendelkezésre, hanem közvetlen közelünkben található hazánk legnagyobb kalandparkja is. Kérjen egyedi ajánlatot az alábbi űrlap segítségével a Kristály Hotelbe!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Képességen alapuló csapatépítési technikák

Azok a menedzserek, akik aggódnak amiatt, hogy a tevékenységalapú csapatépítés nem biztos, hogy fejleszti a konkrét munkaköri készségeket, előnyös lehet a készségalapú megközelítés. Itt a csapattagok olyan workshopokon vesznek részt, ahol fontos munkavégzési készségeket fejlesztenek, például hogyan lehet hatékonyan tárgyalni és hasznos visszajelzéseket adni. Ezek a készségek azonnal relevánsak lehetnek a munka szempontjából, és rendkívül hasznosak lehetnek a csapat teljesítményének növelésében.

 

Problémamegoldáson alapuló csapatépítési technikák

Néha az a legjobb, ha a csapatok kifejezetten a belső dinamikájukat nézik, és olyan problémákat fedeznek fel a munkahelyen belül, mint a folyamatstratégia, a rossz morál vagy a kommunikáció hiánya. A problémamegoldáson alapuló csapatépítő technikát pontosan erre tervezték. Ez a csapatépítő gyakorlat úgy zajlik, hogy a csoportvezető egy sor gyakorlaton keresztül navigálja a csapatokat, amelyek segítik őket a problémák szűkítésében és azok megoldásán. Gyakran külső fél bevonását igényli ez az eljárás.
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976