Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

5 csapatépítő játék, ami garantáltan összekovácsolja a csapatot

A csapatépítő tréningek egyre népszerűbbek, ugyanis egyre több vezető ismeri fel a benne rejlő lehetőségeket, hogy mennyire fontos megteremteni a hatékony csapatmunkához a megfelelő közeget. Eben az évben pedig minden eddiginél fontosabbak lesznek a céges csapatépítő események, ugyanis a koronavírus járvány által szétzilált csapatot újra össze kell kovácsolni. Mutatunk is ehhez 5 csapatépítő játékot, ami garantáltan Önöknek is be fog válni.

5 csapatépítő játék, ami garantáltan összekovácsolja a csapatot

Legjobb csapatépítő játékok: Aknamező

Ez egy nagyon szuper csapatépítő játék, amihez nem is kell sok eszköz, mégis aktivitásra bírja a résztvevőket, azonban fontos még az elején kiemelni, hogy csak páros számú, tehát 2-4-6 és sorolhatnánk, résztvevővel működik. Az aknamező csapatépítő játék ötlete lényegében a sokak által ismert számítógépes játékból származik, így hát a cél is ugyanaz, mint az ismert játékban: a mezőn lévő összes akna megtalálása, illetve azok elkerülése. Ehhez csak ki kell jelölni egy területet, és arra különböző tárgyakat, kupakokat, post-iteket, műanyag poharakat, vagy bármi más apró tárgyat, ami rendelkezésre áll elhelyezni. A játékosoknak párba kell állniuk, és az egyiknek végig kell vezetnie a másikat a pályán, miközben neki be van kötözve szeme. Ez a csapatépítő játék nemcsak nagyon szórakoztató, hanem a kommunikációt is fejleszti.

 

Legjobb csapatépítő játékok: Tárgyak rendezése

Elsőre furcsán hangzik, és könnyű feladatnak tűnhet, de igazából ez egy nagyon izgalmas, és egyben kihívásokkal teli stratégiai csapatépítő játék, amit közös problémamegoldásra invitálja a résztvevőket. Kell hozzá egy kis előzetes készülés, ugyanis ehhez a csapatépítő játékhoz szükség van értelemszerűen néhány tárgyra. Ezek lehetnek irodai, vagy teljesen hétköznapi dolgok is. A résztvevőket 2 fős csapatokra kell osztani, majd minden csapatnak értékelnie és osztályoznia kell a kapott tárgyakat a megadott feltételek szerint. Például egy óra, kesztyű, és toll esetében lehet az a kategorizálás alapja, hogy mind a három kézbe, kézre való. Az eredményről csapatonként kell beszámolni. Ez a csapatépítő játék nemcsak a közös problémamegoldást, hanem a kreativitást is fejleszti. 

 

Legjobb csapatépítő játékok: Cserepuzzle

Ezzel a csapatéptő játékkal máris előnyből indulhatnak, hiszen puzzlezni mindenki szeret, újra előtör belőle a gyermek. De mi ebben a hasznos, mitől szuper csapatépítő játék? Attól, hogy a cserepuzzle nem egy egyszerű puzzle, hanem van benne egy kis csavar, mégpedig az, hogy a csapatokra osztott játékosoknak nem csak meghatározott idő alatt ki kell rakniuk a kirakóst, hanem meg kell szerezniük az előzetesen összecserélt darabokat, hogy hogyan az csak rajtuk múlik. Ajándékozás, cserekereskedelem? Kiderül mennyire problémamegoldó a csapat! 

 

Legjobb csapatépítő játékok: Emlékfal

Kreatív és szórakoztató csapatépítő játék, ami egyben nagyon jó beszélgetésbeindító, és történetmesélő is, sok minden kiderülhet az emberekről, kapcsolatokról, és a céghez fűződő viszonyukról is. A játék célja egy emlékfal létrehozása. Hogyan? A játékvezető kitalál egy témát, mindenki post-itet ragad, és ezzel a témával kapcsolatban ír valamit. A téma lehet az első benyomás, állásinterjú élmények, az első napok történései, home office nehézségek. Ebben a memória falban a legjobb, hogy nemcsak akkor és ott tud beszélgetéseket indítani, hanem a későbbiekben is jó munkahelyi beszélgetés alapként szolgálhat az alkalmazottak között.

 

Legjobb csapatépítő játékok: Vakfoci

A vakfocit eredetileg a gyengén látók számára fejlesztették ki, de ez egy igazán jó, szórakoztató, és hatékony csapatépítő játék is egyben. A lényege, ahogyan a nevéből is látszik. hogy a vakon kell focizni, a kapusokon, és irányítókon kívül mindenkinek le kell takarni a szemét, úgyhogy csak az irányítókra és a többi érzékszervre lehet hagyatkozni. Igazi csapatmunka szükséges egy-egy labdaérintéshez is, nemhogy a gólhoz, nagyon hatékonyan fejleszti a csapatmunkát, és nemcsak kívülről nézve szórakoztató, hanem belülről is. 

 

Legyen szó bármilyen csapatépítő játékról, válasszák szállodánkat helyszínül. A Kristály Hotel ugyanis az egyik legjobb csapatépítő tréning helyszín az országban. Kényelmes szobák, wellness, étterem, saját szórakoztató részleg teszi felejthetetlenné a csapatépítőt, illetve a környező szuper helyek, például a közvetlen szomszédságunkban található kalandpark, ami az ország legnagyobbja. Kérjenek egyedi ajánlatot csapatépítőjükhöz az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.