Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Lista csomagoláshoz: 8 dolog, amit nem árt bepakolni, ha utazni indul a koronavírus alatt

Lassan, de biztosan kezdik feloldani a koronavírus miatt hozott korlátozásokat, és ez lehetőséget ad arra, hogy Ön is utazzon végre. Nagyon sok szálloda, vendéglátóhely megnyitotta a kapuit, így mi is. Vendégeink biztonsága mindennél fontosabb számunkra, ezért mi megteszünk minden szükséges intézkedést. Ön is biztosra akar menni? Segítünk! Adunk néhány tippet, hogy mire figyeljen a bepakolásnál, milyen plusz dolgokat tegyen a bőröndbe, amik hasznosak lehetnek a koronavírus járvány ideje alatt!

Lista csomagoláshoz: 8 dolog, amit nem árt bepakolni, ha utazni indul a koronavírus alatt

#1. Kézfertőtlenítő

Ugye nem kell részleteznünk? Alapvetőnek tűnik, hiszen az elmúlt egy évben törzshelyet kapott minden kistáskában, szinte sehova sem indulunk nélküle, miért éppen egy nyaralás alkalmával maradna otthon? Bár a legtöbb helyen, szállodákban, vendéglátóhelyeken, üzletekben, és más helyeken, ahol meg fog fordulni kötelező elem, azért mindig jó, ha van kéznél saját.

 

#2. Fertőtlenítő törlőkendők

Fertőtlenítésből sosem elég, erre az elmúlt év megtanított minket! Bár szállodánkban a legmagasabb szintű fertőtlenítést alkalmazzuk vendégeink biztonsága érdekében, így itt nincsen szükség arra, hogy törölgesse a kilincset, vagy a villanykapcsolót, mert ezt elvégezzük mi, egy csomag törlőkendő mindig jól jöhet! Nagyon praktikusak, és gyorsan lehet őket használni szükség esetében!

 

#3. Papírtörlő

Papírtörlőre is szükség lehet a sok fertőtlenítőszer miatt. Bár ezek az alkoholos szerek gyorsan felszívódnak, nem baj, ha papírtörlő, vagy kellő mennyiségű papír zsebkendő is van nálunk, ha túl sokat adagoltuk, vagy nincs időnk megvárni, amíg felszívódik, például evés előtt.

 

#4. Mosószer

A maszkot már rá sem írjuk a listára, hiszen teljesen egyértelmű kellék, szinte úgy hozzánk nőtt, hogy át sem tesszük a küszöbön a lábunkat nélküle, egyértelmű, hogy egy utazásra is viszünk néhányat, az azonban nem, hogy ahhoz, hogy tisztán tartjuk ezeket mosószerre is szükség lehet. A textil maszkokat ugyanis célszerű sűrűn tisztítani! 

 

#5.  Élelmiszer

Ha szeretné a minimálisra csökkenteni a kockázatot, akkor mindenképpen készüljön előre csomagolt élelmiszerekkel, kekszekkel, nassolnivalókkal, kevésbé romlandó gyümölcsökkel, palackozott vízzel, amiket magával tud vinni például egy kirándulásra. Így nem kell megállni a helyi kisboltban, és feleslegesen emberekkel érintkezni.

 

#6. Steril nejlon táska

Millió és egy célra használhatja a steril nejlon tárolókat az utazás során, lehet szemeteszsákoktól kezdve, szennyesen át szinte bármi, de most különösen jó szolgálatot tehet, hiszen a tiszta maszkoknak is megfelelő helyet biztosít.

 

#7. Toll

Bár a legtöbb helyen digitális rendszerek működnek, amik lehetővé teszik, hogy ne kelljen aláírni, ha mégis előfordul, jó ha van kéznél egy toll, és nem a sokak által használt közöset kell megfogni. 

 

#8. Bankkártya, készpénzhelyettesítő

Az érintésmentes fizetés virágkorát éli, nem véletlenül. A készpénzes fizetés is egy potenciális veszélyforrása a vírus terjedésének. Ezért, ha lehet bankkártyával fizessen, ahol csak tud, esetleg végezze el online a fizetést, mondjuk a foglalással együtt.
 

Biztonságos szállást keres? Foglaljon szobát a Balaton-felvidék kellős közepén található Kristály Hotelbe az alábbi gomb segítségével!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.