Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Lista őszi csomagoláshoz: 6 elengedhetetlen kellék egy őszi utazáshoz, kiránduláshoz

Az őszi utazásokra, kirándulásokra nem olyan egyszerű bepakolni. Ilyenkor az időjárás jóval szeszélyesebb, mint más évszakokban, míg reggel hűvös időre kell számítani, addig nap közben a napsugaraké lehet a főszerep, hacsak meg nem jeleik néhány esőfelhő. Azonban, ha minden szükséges kelléket elpakol a túratáskájába, vagy bőröndjébe, akkor a legváratlanabb helyzetek sem fognak gondot okozni! Íme 6 fontos dolog, amit feltétlenül pakoljon be egy őszi kiránduláshoz!

Lista őszi csomagoláshoz: 6 elengedhetetlen kellék egy őszi utazáshoz, kiránduláshoz

Kulacs, elengedhetetlen kellék őszi kiránduláshoz

Egy kulacs nagyon praktikus és fontos kellék. Ha elindul felfedezni az erdőt, meghódítani a hegyeket, biztos lehet benne, hogy számtalan forrással találkozik, ahol újra és újra friss vízzel töltheti újra a palackját. Mert a megfelelő folyadékbevitel nem csak nyáron, hanem az év minden napján nagyon fontos! Egy kulacs segítségével csökkentheti az ökolábnyomát, és egyszerűen hidratáltan tarthatja magát. Arra ügyeljen, hogy olyat válasszon, ami nem szivárog!

 

Termosz, elengedhetetlen kellék őszi kiránduláshoz

A kulacsról volt szó, ami segít abban, hogy egész nap friss vizet ihasson, de egy hűvösebb őszi napon jól tud jönni egy kis meleg ital is: kávé, tea, kakaó, forrócsokoládé. Ehhez szükség lehet egy termoszra, ami melegen tartja az italokat. A legjobb termoszok akár egy teljes napig is képesek tárolni a hőt, így a nap végére is meleg marad az ital. Ebben az esetben is ügyelni kell a szivárgás elkerülésére, hiszen senki sem örülne, ha valamilyen cukros italtól ázna a táska.

 

Ajakbalzsam, elengedhetetlen kellék őszi kiránduláshoz

Az ajakbalzsam talán nem tűnik nagyon szükségszerűségnek, de az őszi utazás során fontos figyelembe venni az időjárást. A hideg szeles időben könnyen kicserepesedhetnek az ajkak, a kellemetlenebb tünetek elkerülése érdekében célszerű bepakolni egy hidratáló ajakápolót. 

 

Esernyő, elengedhetetlen kellék őszi kiránduláshoz

Bizony az őszi tréfás, esőben gazdag időben különösen jó szolgálatot tehet egy esernyő. Szerencsére vannak kifejezetten utazásra kifejlesztett kicsire összecsukható, kis helyen is elférő darabok, amik könnyedén elférnek akármelyik bőröndben vagy utazótáskában. Az utazó esernyő legnagyobb előnyei: szélálló, nagyobb lefedettséget biztosít, mint a standard modellek, és egyetlen gombnyomással nyitható, kisméretűre is összecsukható, így zökkenőmentesen tárolhatja kézipoggyászában.

 

Túrahátizsák, elengedhetetlen kellék őszi kiránduláshoz

Ha hosszabb túrára tervez indulni, akkor praktikus lehet egy olyan túratákát beszerezni, amibe minden belefér, ami szükséges lehet a túra során. Ezek a táskák erre a célra lettek kifejlesztve, általában kis helyen elférnek, köszönhetően annak, hogy könnyű anyagból vannak, kényelmes a használatuk, több zsebük is van és vízlepergetőek. 

 

Sál, elengedhetetlen kellék őszi kiránduláshoz

Egy meleg sál nem hiányozhat egyetlen őszi utazó táskából sem. Az őszi időjárás szeszélyes, de egy sállal könnyen túl lehet járni az eszén. Bár nem egy meleg kabátról beszélünk, mégis aranyat ér, egy-két nagyobb széllökés ellen, és cserébe sok helyet sem foglal, és számtalanféleképpen felhasználható. A sálak könnyen pakolhatók anélkül, hogy sok helyet foglalnának el, és kiválóan alkalmasak a rétegezésre, így könnyíthetnek a bőröndön. Ráadásul nagyon jól fel is dobják az öltözéket.
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.