Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Csapatépítő program: Meditáció Gonggal és Tibeti hangtálakkal

Egy remek csapatépítő programot mutatunk be Önöknek: Meditáció Gonggal és Tibeti hangtálakkal. Egy izgalmas utazásra invitáljuk a csapatot a hangok végtelen világába! Ez a kaland nemcsak egy igazi pihenés, stressz levezetés lesz, ami kizökkent a stresszes, dolgos mindennapokból, hanem egy pluszt is ad majd a továbbiakban a csapat minden tagjának, és a csapatnak összességében is.

Csapatépítő program: Meditáció Gonggal és Tibeti hangtálakkal

Meditációs csapatépő program

Manapság a munka, a munkavégzés módja nagyon megváltozott. A stressz a mindennapok szerves részévé vált, és bár látszólag mindenki egészen jól megbirkózik vele, hosszú távon nagyon sok negatív hatása lehet, mind a teljesítőképességre, mind pedig az egészségre. Éppen ezért fontos olyan csapatépítő programokat is beiktatni, amik segítenek a stressz kezelésében. A Meditáció Gonggal és Tibeti hangtálakkal pontosan egy ilyen program, ami azon túl, hogy segít a stressz levezetésében, még számos pluszt is adhat a csapatnak.

 

Hogyan segíthet a meditációs csapatépítő program?

Egy jól működő vállalatnál, cégnél a jól működés egyik alapfeltétele, hogy mindenki tudja a saját és a csapata erényeit, képességeit és adottságait. Amikor ez jól működik az adott közösség egymást segítve, támogatva teszi a dolgát és megy a siker útján. Ezt a folyamatot tudja nagymértékben megsegíteni a Meditáció. Számtalan különböző csapatépítő program megtalálható szállodánk kínálatában, amik nagyon jól kombinálhatóak egymással. Például egy délelőtti izgalmas, aktív program után remek levezető egy közös Meditáció.

 

Ezek a legnagyobb előnyei a meditációs csapatépítő programoknak

Egy meditációs csapatépítő program mind egyéni, mind pedig csapat szinten hasznos lehet.  Ugyanis az ősi szakrális hangszerek, gongok és a tibeti hangtálak, hangjai, rezgései táplálják a lelket, ezek pedig segítenek felfedezni az emberben lévő csodát. Ennek köszönhetően megtapasztalható az idő és tér korlátainak átlépése, a belső béke és bensőséges kapcsolatok létrehozása. Ezek a rezgések megérintik a személyes energiateret, oldják a feszültséget és az érzelmi problémákat, fájdalomcsillapító hatást gyakorolnak a fizikai és energetikai testre. Egy ilyen közös élmény erősíti a csapat összetartozását.


Hogyan működik a meditációs csapatépítő program?

Szállodánk kínálatában a Tibeti hangtálak és a Gong hangjaival kísért csendes elmélyülés egy hatékony eleme tud lenni egy csapatépítési programnak. Vendégeink megtapasztalhatják a Gong hangjai által létrehozott térben időzést, amelyen keresztül kapcsolódhatunk az univerzum végtelen tereihez és önmagunk belső eredőségéhez. A meditációt a szaunázás élményével párosítva még nagyobb élményt és felüdülést hoz a résztvevők számára. A meditációs csapatépítő programokhoz remek helyszínt nyújt szállodánk modern wellness részlege, ahol több szauna, pezsgőfürdő, és egy feszített víztükrű medence is található.

 

Csapatépítő programok a Kristály Hotelben

A Kristály Hotel Ajka**** rengeteg csapatépítő programmal várja Önöket a meditációs csapatépítő programokon túl. A programokon túl, kényelmes szobákkal, modern wellnessel, exkluzív Carbon bárral, étteremmel, és cukrászdával várjuk a feltöltődni kívánókat. Éttermünkben megkóstolhatják a helyi gasztronómia specialitásait, valamint a Balaton-felvidékének legfinomabb borait. Carbon bárunkban négysávos bowling, billiárd, csocsó, darts, és finom koktélok teszik teljessé a csapatépítő programokat.
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Beltéri csapatépítő programok: action!

Beltéri csapatépítő programok: action!

Egy jó film maradandó emléket hagy nézőben, készítőben egyaránt. Sokszor izgalmas, szövevényes a történet és számtalanszor mosolyt csal az arcunkra. Ez a program, ezekre az alapelemekre épít. A...

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.