Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

A menyasszonyok által elkövetett leggyakoribb hibák, avagy ezekre figyelj menyasszonyként

Bárki, aki csak egy délutánt is töltött esküvőszervezéssel tudja, hogy mennyi munkát kell beleölni minden egyes kis részletbe. És mivel valószínűleg Ön most először tervez meg egy ilyen nagyszabású rendezvényt, könnyen melléfoghat, ha valamiben a rossz döntést hozza meg. Ezért az alábbi listában összegyűjtöttük a menyasszonyok leggyakoribb hibáit, hogy Ön ne kövesse el őket az esküvő szervezése közben.

A menyasszonyok által elkövetett leggyakoribb hibák, avagy ezekre figyelj menyasszonyként

Nem helyezi magát előtérbe

Mielőtt elkezdene böngészni az interneten, vagy felvásárolná az összes magazint adjon egy kis időt magának a saját elvárásainak és ötleteinek megfogalmazására. Formális és elegáns, vagy családiasabb szertartásra vágyik inkább? Mi a fontosabb számára, az ételek vagy a zene? Ez a fajta előre tervezés a helyszín kiválasztását és a pénzügyi keret meghatározását is leegyszerűsíti majd. 

 

Megveszi az esküvői ruháját a helyszín kiválasztása előtt

A ruhapróbákat akkor érdemes csak megejteni, ha már van valamilyen ötlete az esküvő hangulatával és témájával kapcsolatban. Például, ha először megvásárol egy egyszerű minimalista stílusú ruhát, de később egy kastélyt választ esküvőhelyszínéül, akkor bánni fogja, hogy nem valami nagyobb és feltűnőbb mellett döntött. 

 

 

Extrém diétába kezd

Egy menyasszonynak sem kéne úgy gondolnia, hogy az esküvő miatt meg kéne változtatnia magát. De ha szeretne egészségesebb szokásokat bevezetni életébe, akkor térjen át egy paleo, vagy vegetáriánus étrendre, ahelyett, hogy drasztikusan lecsökkentené napi kalóriabevitelét.  

 

Túl sok dekorációt vásárol 

A kevesebb néha több; így szól a híres mondás. És milyen igaz! Nem érezze szükségesnek az esküvő-, vagy vacsorahelyszín elárasztását dekorációs elemekkel. Helyette tartsa szem előtt az összképet, és csak a valóban szükséges elemekre költse pénzét. 

 

Nem köszön mindenkinek

A rengeteg teendő között könnyű elfelejteni, hogy mindenkit üdvözöljön az ember. De a szertartás vagy vacsora után kerítsen sort egy rövid csevegésre vendégeivel, akik Önért érkezetek az esküvőre a nagy napon. 

 

Elveszti az eljegyzési gyűrűjét

Próbáljon meg ellenállni a késztetésnek, hogy levegye gyűrűjét kézmosásnál egy idegen helyen! Így megelőzheti azt, hogy véletlenül otthagyja valahol, vagy ami még rosszabb; beleejtse a lefolyócsőbe.

 

Megfelejtkezik a zene hangerejéről

Mialatt Ön jókat táncol párjával és barátaival, néhány másik vendége lehet, hogy a beszélgetéssel küszködik a hangzavar miatt. Válasszon olyan számokat, ami az egész násznép számára megfelelő lehet, de tartsa a hangerőt olyan magasságban, hogy a táncolni nem vágyók is párbeszédeket folytathassanak, illetve élvezhessék a lakodalmat.

 

Elfelejti jól érezni magát

Ne felejtse el az összes készület okát. Hiszen azért azért történik ez az egész, hogy megünnepelhessék új, közös életüket párjával. Az esküvőjük napja pedig egy különleges és vissza nem térő alkalom lesz mindkettőjük életében.

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.