Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Modern esküvő: 5 tipp, hogy modernné és exkluzívvá varázsolj a Nagy Napot

A modern esküvő újra gondolja a hagyományos esküvői élményt. A párok számára ez egy lehetőség, hogy kissé átírják a megszokott esküvőtervezési forgatókönyvet, a merev szabályokat, és valami modernet, frisset, esztétikus élményt alkossanak. A modern esküvő ötvözi a magas kifinomultságot a dinamikus megjelenéssel. Egy modern esküvő nem azt jelenti, hogy teljesen el kell szakadni a hagyományoktól, csupán egy kis új színt is lehet vinni az esküvői ceremóniára. Most ehhez gyűjtöttünk néhány tippet!

Modern esküvő: 5 tipp, hogy modernné és exkluzívvá varázsolj a Nagy Napot

Modern esküvői szín a fekete

A hagyományos esküvők gyakran teljesen fehér vagy pasztell színpalettákkal büszkélkedhetnek. Ezt szem előtt tartva a fekete részletek azonnal modern hangulatot teremtenek. Bár hagyományosan a fekete a gyász színe, ha csak egy kisebb részlet, esetleg valamilyen minta terén használjuk, exkluzív hangulatot, modern megjelenést fog adni, úgy, hogy közben senkinek eszébe sem jut a gyászra gondolni. A fekete esküvői színek még más esküvői stílusokba is modern hatást kölcsönözhetnek – legyen az rusztikus vagy bohó. Esetleg fekete-fehér mintákkal is ehet játszani, ezek szintén modern jegyeket adnak a dekorációnak: a menükártya, ültetőlap, szalvéta, székszoknya masnija mind-mind alkalmas felület egy kis feketeszín belecsempészésére.

 

Exkluzív, modern, négycsillagos szállodánk tökéletes helyszín egy modern esküvőhöz! Exkluzív szolgáltatásokkal, gasztronómiai különlegességekkel várjuk a Balaton-felvidék szívében, Ajkán! Kérjen hozzánk egyedi ajánlatot az űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Modern esküvőhöz passzolnak a merész színek is

Ha már a színeknél tartunk, akkor nem csak a fekete az egyetlen szín, ami tökéletes az esküvő modernné varázslásához, hanem a paletta megannyi más színe. A szakértő azt tanácsolja, hogy inspirálódás képpen menjen el egy kortárs művészeti múzeumba, és biztosan találhat eklektikus, merész színekben pompázó alkotásokat. Ezek a dinamikus színpaletták is a modern esküvők világába tartoznak. A pasztell rózsaszín helyett válaszd a csípős rózsaszíneket, az élénk kékeket és az ékszeres tónusú zöldeket. Az összes modern esküvői ötlet közül ez tudatja a vendégekkel, hogy egy vidám és személyre szabott ünnepségre készülnek. Akár már az esküvői csokor és más virágok esetében is érdemes lehet átgondolni a színválasztást, de az esküvői torta is ad egy jó játékteret.

 

Modern esküvő dekorációhoz használj léggömböket, bojtokat és papírt

Ha már a virágok színe, akkor érdemes említést tenni a többi dekorációs elemről is, ami modern esküvői hangulatot teremt majd A hagyományos dekoráció legtöbbször csak virágokból, esetleg néhány szalagból és masniból áll, de nem szabad ennyinél megállni! A modern esküvői ötletek innovációt és kreativitást tartalmaznak: a hagyományos virágok mellett színes léggömb-installációkat, felfüggesztett szalagokat és bonyolult papírművészetet is érdemes alkalmazni, a határ gyakorlatilag a csillagos ég.

 

Modern esküvő modern formákkal

A modern esküvőn nagyon jól mutatnak a különböző geometriai formák. Hatszögletű ívek, rombusz ültetőkártyák, körök, háromszögek, többféle színben- a lehetőségek sora végtelen. Igazán minimalista, modern hangulatot lehet vele teremteni, és előállítani sem bonyolult. Nagyszerűsége egyszerűségében rejlik.

 

Modern esküvőhöz modern torta illik

Ügyeljen arra, hogy a nap minden részletében modern elemet vigyen magával – még a tortában is! Ne ragadjon le a fehér, habos tortáknál, aminek a tetején tündököl az menyasszony-vőlegény páros, oldalán pedig megannyi habrózsa van. Bátran játsszon a színekkel és a geometriai elemekkel, minimalista vonalakkal és persze a színekkel! Hotelunk cukrászdája a Kristály Cukrászda, modern, egészséges, de nagyon finom süteményeket készít, esküvői tortája kivitelezésében is segítségér leszünk!
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

A legjobb augusztusi programok a Balatonnál

A legjobb augusztusi programok a Balatonnál

Elérkezett a nyár utolsó hónapja, augusztusra lapoztuk a naptárainkat, ezzel pedig egy furcsa elmúlásnak nevezett érzés is elfoghat minket. Akárhogyan is, a nyár egy különleges évszak, a szabadság, az...

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.