Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Modern konferencia helyszín

A Kristály Hotel egy modern konferencia helyszín a Balaton-felvidék kellős közepén, egy karnyújtásnyira a Bakonytól, valamint a Balaton partjától, mégis távol a nyüzsgéstől. Válassza négycsillagos wellness és konferencia hotelünket üzleti rendezvényéhez!

Modern konferencia helyszín

Modern konferencia helyszín komplex megoldásokkal

A Kristály Hotel**** wellness és konferencia hotel a Balatontól csupán egy karnyújtásnyira van, a Bakony lábánál, a meseszép Kristály-völgyben, Ajkán, csendes háborítatlan helyen, zöld övezetben, ahol csak a madárcsicsergés zavarhatja meg a konferenciát. Nem csupán kényelmes szobáinkkal, hanem jól felszerelt tágas, természetes fénnyel rendelkező, többféleképpen kialakítható konferencia termünkkel, éttermünkkel, cukrászdánkkal, modern wellness komplexumunkkal, valamint saját szórakoztató részlegünkkel várjuk a konferenciára érkezőket a Balaton-felvidék megannyi kincse mellett. Ha olyan modern konferencia helyszínt keres, ami nemcsak egy helyszínt, hanem kiváló lehetőségeket, izgalmas programokat, szórakozási lehetőségeket, kényelmet, gasztronómiai élményeket is biztosít, amellett, hogy minden a technikai eszközökről is gondoskodik, akkor kérjen hozzánk személyre szabott ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Modern konferencia helyszín technikai felszerelésekkel

Modern konferencia helyszín nem létezhet megfelelő felszerelések nélkül. A Kristály Hotelben minden technikai eszköz, és egyéb kellék adott egy sikeres konferencia magas minőségben való lebonyolításához. Konferencia termünk nemcsak modern, hanem csodás, természetes fényű, nagy ablakokkal rendelkezik, így kellemes hangulatot áraszt. A terem berendezése csak is Önön múlik, úgy helyezzük el a székeket és asztalokat, ahogy arra igény van (U-alak, széksoros, iskolapados, stb.). Minden olyan eszközt biztosítunk, amit Ön megrendelőként kér tőlünk: projektor, flipchart tábla, hangosítás, vetítővászon, bárpult, de ez még nem minden.

 

Modern konferencia helyszín cateringgel

Olyan modern konferencia helyszínt keres, ahol a cateringgel sem kell foglalkoznia, nem kell hosszas órákat a tökéletese menü összeállításával foglalkoznia, beszállítókat vadásznia, intézni a logisztikát, hűtést, fűtést, tálalást? A négycsillagos Kristály hotel étterme is négycsillagos, különleges gasztronómiai specialitások készülnek itt a helyi hagyományos receptekre támaszkodva. A Balaton-felvidék és a Bakony ízei a helyi termelők alapanyagaival készülnek éttermünkben magas minőségben. Az italokat a közeli Somló legjobb pincéiből szerezzük be: különleges és ízletes nedűk kerülnek a pohárba. A hab a tortán pedig szó szerint a modern konferencia helyszínünk cukrászdája. A kristály Cukrászda ízletes, és egészséges süteményeit imádni fogják a résztevevők. 

 

Modern konferencia helyszín a Balatonnál

Modern konferencia helyszínünk a Balaton-felvidék kellő közepén található. Ez azt jelenti, hogy éppen elég távol van ahhoz a nyüzsgő Balaton partjától, hogy a szakmai rendezvényt ne zavarja meg senki és semmi, de még sincs olyan távol, hogy ne lehetne szuper programokat szervezni itt. A Balaton-felvidék megannyi mesés látnivalója, romos várak, elhagyott templomok, csodálatos kilátással rendelkező kilátók, eldugott borospincék teszik igazán feledhetetlenné a konferenciát. Természetesen szoba foglalására is van lehetőség a rendezvény idejére. Kérjen ajánlatot az űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976