Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Nászajándék ötletek: tippek a tökéletes esküvői ajándék megtalálásához

Nyakunkon az esküvői szezon, itt az idő, hogy lassacskán el kezdjünk gondolkozni azon, mivel lepjük meg a Nagy Napon szeretteinket, családtagjainkat, barátainkat. Mindannyian szeretnénk valami különlegeset, valami emlékezeteset ajándékozni, azonban ez gyakran az anyagiakban merül ki. Hoztunk most néhány olyan nászajándék, esküvői ajándék ötletet, tippet, amelyek megkönnyítik a döntést.

Nászajándék ötletek: tippek a tökéletes esküvői ajándék megtalálásához

Nászajándék ötletek, esküvői ajándék tippek: Könyvecske jókívánságokkal

Egy igazán szívhez szóló, kreatív nászajándék ötlet, amihez viszonylag közelről kell ismerned a jegyespárt. Ma már sok-sok helyen készíthetsz egyedi, személyre szabott könyvecskét akár online, otthonról, a kényelmes foteledben ücsörögve. Írj össze néhány jókívánságot, feladatot a menyasszony és a vőlegény számára életük első évéhez házastársként, vagy a jövő nagyszabású eseményeihez, évfordulókhoz, az első gyermek születéséhez, és így tovább. A könyv kizárólag a jegyespárról szóljon. Ehhez a nászajándékhoz azért szükséges alaposan ismerni az ifjú párt, mert akkor lesz valóban tökéletes, ha tényleg személyre szabott üzeneteket tudsz készíteni, akár közös élményeket, emlékeket is megfogalmazva.

 

Nászajándék ötletek, esküvői ajándék tippek: Romantikus pillanatok, felejthetetlen közös élmények

Egy esküvői ajándék, nászajándék lehet kreatívabb a sorsjegynél, takarónál, kávéfőzőnél. Miért ne adjatnánk nászajándékba romantikus pillanatokat, felejthetetlen közös élményeket? Lepd meg az ifjú párt egy wellness pihenéssel, wellness hétvégével. Négycsillagos wellness hotelünk éppen tökéletes választás, hiszen a Bakony, a Balaton-felvidék és a Balaton szépségeitől csupán karnyújtásnyira fekszik. Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva, hogy segíthessünk megalkotni a tökéletes esküvői ajándékot!

 

Nászajándék ötletek, esküvői ajándék tippek: Wellness hétvége ajándékba

 

 

Nászajándék ötletek, esküvői ajándék tippek: Találkozás, eljegyzés, házasság

Igazán kedves nászajándék ötlet, ami bár nem igényel túl sok munkát és anyagi befektetést, a legszebb emlékeket idézi fel. Ez az esküvői ajándék nem más, mint egy képkeret, amibe három különféle kép fér el. Ezek mindegyike egy-egy térkép megjelölve egyenként azokat a helyeket, ahol az ifjú pár először találkozott, ahol történt az eljegyzés, és ahol kimondták a boldogító igent.

 

Nászajándék ötletek, esküvői ajándék tippek: Kreatív persely

Egy nászajándék, ami tényleg személyre szabott. Az ifjú pár rajong az utazásért? Van valamilyen nagy anyagi befektetést igénylő céljuk a jövőben? Például egy családi ház felépítése? Szeretnek túrázni, vagy van egy különleges hobbijuk? Készíts nekik egy ehhez kapcsolódó perselyt, kinézetben is elevenítse meg ezt a dolgot. Ebbe a perselybe gyűjthetik a pénzt a céljuk megvalósításához. Ha például utazni szeretnének, vegyél egy földgömböt, lyukaszd ki a tetejét egy sávban. A földgömbön az ifjú pár be is jelölheti azokat a helyeket, amiket szeretnének felfedezni.

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.