Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Négycsillagos hotel Balaton

A Hotel Kristály egy különleges négycsillagos hotel Balaton-felvidéken. Az Ajkán található hotelünkben kényelmes szobák, modern wellness részleg, kiváló konyha, és egyéb exkluzív szolgáltatások várják az ide érkező vendégeket. Legyen Önnek is része egy kellemes pihenésben, és ezzel együtt egy feledhetetlen élményben nálunk!

Négycsillagos hotel Balaton

Exkluzív négycsillagos hotel Balaton-felvidéken

A Hotel Kristály Ajka**** egy nagyon exkluzív és különleges négycsillagos hotel Balaton-felvidéken varázslatos helyek ölelésében. A hotel kívül belül négycsillagos. Vendégeink kényelmét 36 tágas, kényelmes, ízlésesen természetközeli anyagokkal és barátságos színekkel berendezett szoba, illetve 2 lakosztály biztosítja. A felhőtlen pihenéshez a wellness részlegünkön található szaunák, pezsgőfürdő, feszített víztükrű medence és a napozó terasz is hozzájárul. Wellness részlegünkön fokozottan figyelünk a biztonságra, így a legmodernebb és leghatékonyabb, egyben legbiztonságosabb fertőtlenítőket használjuk, a szokásosnál sűrűbben. A kényelmes szobákon és a wellness részlegen túl egyéb exkluzív szolgáltatásokkal várjuk Önöket.

 

A tökéletes négycsillagos hotel Balatonnál? Foglaljon szobát a Kristály Hotelbe az alábbi gomb segítségével!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

Négycsillagos hotel Balatonnál izgalmas programlehetőségekkel

Olyan négycsillagos hotel Balaton környékén, ahol nemcsak pihenni lehet, hanem vannak izgalmas programlehetőségek is? Az ajkai Kristály Hotel tökéletes választás! Nálunk csak úgy tolonganak az izgalmasabbnál izgalmasabb programlehetőségek. A hotel falain belül is megannyi tennivaló akad exkluzív szolgáltatásaink révén, és a környéken is vannak nagyon jó lehetőégek. A Kristály Hotel egy négycsillagos hotel Balaton-felvidékének a kellős közepén. Ez a vidék nemcsak varázslatosan szép, hanem nagyon sok kincset rejteget az erre járók számára. romvárak, csodálatos templomok, különleges pincék sokasága várja, hogy Ön is meglátogassa. Hotelünk szomszédságában van hazánk legizgalmasabb kalandparkja a Sobri Jóska Kalandpark, ami egyaránt elvarázsol kicsiket és nagyokat is. És akkor még nem is esett szó, sokak kedvencéről, a varázslatos Balatonunkról, ami szintén gyorsan és könnyedén megközelíthető szállodánkból.

 

Négycsillagos hotel Balatonnál exkluzív szolgáltatásokkal

Olyan négycsillagos hotel Balaton környékén, ahol akkor sem kell unatkozni, ha nem szeretné kitenni a lábát a hotelből? Ha a Kristály Hotelt válassza, akkor sem kell unatkozni, ha nem tervez aktív kalandokat a környéken. A hotel falain belül nemcsak wellness részleg várja, hanem étterem, cukrászda és saját szórakoztató egység. A Carbon Bárban négysávos bowlingpálya, csocsó, darts és exkluzív biliárd szalon várja a finom italok mellett. Egy egész napos pihenés a wellnessben, majd egy finom vacsora különleges balatoni ízekkel négycsillagos minőségben, minőségi helyi borokkal, megkoronázva egy fergeteges mulatsággal a bárban- ilyen Ön számára a tökéletes kikapcsolódás? Ha igen, akkor az alábbi gomb segítségével foglaljon szobát hozzánk! Szeretettel várjuk!

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!


 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 érv a bakonyi kirándulások mellett

5 érv a bakonyi kirándulások mellett

Magyarország leggyönyörűbb erdeitől a misztikus-vallásos emlékeken át a sportolási, lovaglási lehetőségekig annyi minden vár a Bakonyban, hogy itt soha nem unatkozhatsz. Évszaktól és időjárástól...

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976