Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

3 éjszaka kedvezménnyel a Hotel Kristály**** wellness hotelben!

Kipihennéd a hétköznapok fáradalmait? Foglald le még ma wellness szállodánk egyik Standard szobáját 3 éjszakára, és a harmadik éjszakát féláron adjuk!

 

 

2020 hosszú, és megpróbáltatásokkal teli év volt – ám a belföldi nyaralások, a wellness hétvégék számodra is biztonsággal elérhetőek! Ha úgy érzed, megérdemelsz végre egy kis pihenést, itt az alkalom – hiszen ha ezt a hirdetést látod, most egy kis kedvezménnyel kedveskedünk Neked!

 

A kedvezmény érvényesítéséhez nincs más dolgod, mint az alábbi formon ajánlatot kérni szobafoglalásra a Hotel Kristály**** weboldalán keresztül, kiválasztani a „Standard szobát”, és az ajánlatkérő form „üzenet” rovatába feltűntetni az 


itthonpihenek2020


kuponkódot!

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

Az ajánlat részletei:

Az ajánlat időtartama: Az ajánlat 2020.08.01. – 2020.09.30. között leadott ajánlatkérésekre vonatkozik, legkésőbb 2021. január 01-ig felhasználható.


Az ajánlat tartalma: Az ajánlat a 2 főre, 3 éjszakára szóló foglalásokra vonatkozik, és kizárólag a Standard szobákra érvényes. 

 

Az ajánlat más kedvezményekre nem vonatkozik, és csak az „üzenet” rovatba pontosan beírt kuponkód útján érvényesíthető!
 

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Legfrissebb cikkek

5 szuper programötlet lánybúcsúra

5 szuper programötlet lánybúcsúra

Már tényleg nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan véget lehet vetni a koronavírus járvány terjedésének lassítása céljából hozott intézkedéseknek, ugyanis a vakcina megoldást nyújthat a...

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.