Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

5 szuper programötlet lánybúcsúra

Már tényleg nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan véget lehet vetni a koronavírus járvány terjedésének lassítása céljából hozott intézkedéseknek, ugyanis a vakcina megoldást nyújthat a világjárványra, és a vakcina elérkezett. Ez egyben azt is jelenti, hogy egyre közelebb kerülünk a jövőbeni esküvője napjához is feltehetőleg. De, mielőtt nagyon beleásnánk magunkat az esküvő témába, beszéljünk kicsit a lánybúcsúról, ugyanis a fiatalságot, a lányéveket el kell búcsúztatni. Mutatunk is Önöknek 5 szuper programötlet lánybúcsúra.

5 szuper programötlet lánybúcsúra

#1. Programötlet lánybúcsúra: Teljes feltöltődés a wellnessben

A Nagy Na előtt a sok-sok szervezései munkálat és stressz után nincs is jobb, mint egy kicsit kikapcsolni, és feltöltődni. Nemcsak szellemileg, de testileg is ráfér ez a menyasszonyra. Ehhez pedig tökéletes helyszínt biztosít a wellness részlegünk. Koktélozzanak a napozóteraszon, beszélgessenek egy jót jakuzzizás közben, vagy élvezzék a szauna csodás nyugtató, és bőrszépítő hatását! Biztosan oda lesz ezért az ötletért nem csak a menyasszony, hanem az egész társaság. 

 

#2. Programötlet lánybúcsúra: Vár a Balaton

Szállodánk a Balaton-felvidék kellős közepén helyezkedik el, egy karnyújtásnyira a vidék legszebb kincseitől, a Balaton partjától is csupán 30 kilométer választja el. Ki ne örülne egy balatoni lánybúcsúnak? Napozás, vízibiciklizés, vitorlázás, koktélok, és minden, ami kell. Az sem utolsó szempont, hogy a megannyi szuper programlehetőség, és semmihez sem fogható hangulat mellett a Balaton csodás fotó háttérrel is szolgál. Így az emlékezetes pillanatokat nagyon szép formában örökíthetik meg.

 

#3. Programötlet lánybúcsúra: Vidéki élmények

Különleges helyszíneket felkeresni, csodás balatoni panorámákat elkapni, idilli kisházikók mellett elsétálni, nézegetni a kacskaringós szőlőültetvényeket, megpihenni egy-egy borteraszon, finom falatokat fogyasztani, mellé finom italokat kortyolni, esetleg belesni a borkészítés kulisszái mögé egy pincelátogatás során? Egy igazi idilli lánybúcsú programötlet, mely során még egy nagyot kirándulhatnak, és programozhatnak együtt a régi idők emlékére. Várja Önöket a Balaton-felvidék, a Somló hegy és a Bakony!

 

#4. Programötlet lánybúcsúra: Ünnepi vacsora

A lánybúcsú igenis nagy dolog, ami méltó ünneplést kíván. Egy ünnepi vacsorával pedig méltóképpen meg tudják ünnepelni a friss menyasszonyt, és el tudják búcsúztatni a fiatalkort. Szállodánk étterme ehhez tökéletes helyszínül szolgál. Válasszák, akár a teraszos részét éttermünknek, akár a külön elszeparált benti részt, biztosan élvezetes este elé néznek, amiket a környék legjobb borászataiból származó nedűk, és az éttermünk által készített igazi helyi gasztronómiai különlegességek tesznek teljessé, az i-re a pontot pedig a szállodánk területén található cukrászda finomságai teszik fel. 

 

#5. Programötlet lánybúcsúra: Kell egy kis szórakozás

Egy lánybúcsú nem is igazi lánybúcsú egy kis esti szórakozás, kikapcsolódás nélkül. Szerencsére erre is van Önök számára egy nagyon jó ötletünk. Hotelünk saját szórakoztató egységgel rendelkezik, ahol minden megtalálható, ami egy igazán jó lánybúcsút tökéletessé varázsol. Négysávos bowling pálya, csocsó, darts, billiárd, és most a fiúk sincsenek itt, akik nem hagyják érvényesülni a másik nemet, úgyhogy csak az Önöké lehet a pálya! 
 

Kérjenek az alábbi űrlap segítségével egyedi, személyreszabott ajánlatot egy igazán feledhetetlen, vagy éppen pihentető lánybúcsúhoz!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.