Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

5 szuper programötlet legénybúcsúra

Már látni a fényt az alagút végén koronavírus fronton, így már lehet bizakodni benne, hogy hamarosan, tavasz, nyár közeledtével feloldódnak a korlátozások, és bár megfelelő elővigyázatosság árán, de lehet esküvőt szervezni. Azonban mind tudjuk, hogy megnősülni csakis legénybúcsú után lehet! Ezért mutatunk is 5 szuper programötletet legénybúcsúra!

5 szuper programötlet legénybúcsúra

#1.Programötletek legénybúcsúra: Irány a bár!

Kezdhetnénk valami más legénybúcsús programötlettel is a listát, de mind tudjuk, hogy ez az egyik legfontosabb program, minden legénybúcsú esetében, és hogy ne maradjon ki Önöknél sem, ezért a lista legeslegelejére tettük. A legényévek lezárásának nincsen jobb módja, mint inni egyet-kettőt a barátokkal! Szállodánkban ezt exkluzív környezetben tehetik meg, nagyon jó kísérőprogramok társaságában. Carbon Bárunkban nemcsak finom italok és finom falatok várják a legénybúcsú résztvevőit, hanem négysávos bowling pálya, csocsó, darts, és külön billiárd szalon is, ahol a résztvevők összemérhetik az erejüket, és egy jót szórakozhatnak a Nagy Nap előtt. Kell ennél jobb legénybúcsú programötlet?

 

Ha Önök szerint is ez a legtökéletesebb programötlet legénybúcsúra, akkor ne habozzanak személyre szabott ajánlatot kérni az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

#2.Programötletek legénybúcsúra: Egy finom vacsora

Persze az esti programok előtt nem árt néhány finom falattal indítani. Egy közös vacsora is nagyon jó programötlet legénybúcsúra. Rendeljék meg kedvenceiket, kérjenek hozzá egy-egy pohár különleges bort, és emlékezzenek vissza a közösen eltöltött régi szép emlékekre. Akár még valamiféle játékot is közbe lehet iktatni, például humoros kvízt a menyasszonyról. A jó hangulat mellé a finom ételekről hotelünk étterme gondoskodik: helyi, magas minőségű alapanyagokból készítünk a bakonyi tájra jellemző gasztronómiai különlegességeket, felhasználva a hagyományos magyar konyha ízeit, megfűszerezve egy kis újító modernséggel.

 

#3.Programötletek legénybúcsúra: Borkóstoló

Ha már gasztronómiai, akkor nem maradhatnak ki a borok sem. Szállodánk a Kristály Völgyben található, a Balaton-felvidéken, különleges borrégiók ölelésében. Számtalan remek borászat van a környéken, akiket bátran tudunk ajánlani. A közelben található Somló borai világviszonylatban híresek. Ilyen különleges alkalomra, csakis ilyen különleges borokat tudunk elképzelni. Vegyenek részt egy vezetett borkóstolással egybekötött borospince látogatásban!

 

#4.Programötletek legénybúcsúra: Fedélzetre!

Remek programötlet legénybúcsúra egy vitorlás túra. A Balaton közepén mindentől távol szelni a habokat és közben együtt mókázni, iszogatni, feleleveníteni a régi emlékeket, süttetni magunkat a napon, lubickolni a vízben, ahol senki sem zavar? Ilyen az igazi szabadság! Sokak szerint a házasság kezdete, egyben a szabadság végét is jelenti, úgyhogy ideje egyszer utoljára rendesen kiélvezni!

 

#5.Programötletek legénybúcsúra: Egy kis adrenalin

De ha Önök ennél még nagyobb löketre vágynak, akkor azt ajánljuk, hogy éljenek a Balaton adta lehetőségekkel, és próbáljanak ki valamilyen extrémsportot! Lehetőség van vízisíelésre, wakebordozásra, de tandemugrásra is. Egy percnyi szabadesés 4000 méterről egy tapasztalt ugróval, nincs mitől tartani! De ha időközben meggondolnák magukat, akkor egy kicsit visszafogottabb lehetőséget is választhatnak, sétarepülést, vagy hőlégballonozást! 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.