Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

4 nagyszerű programötlet osztálytalálkozókra

A koronavírus járvány alatt mindenki szembesült azzal, hogy mennyire fontosok az emberi kapcsolatok. Egy osztálytalálkozó tökéletes módja annak, hogy a régi baráti kapcsoltokat, régi szép emlékeket felmelegítsük. Ezzel a 4 szuper osztálytalálkozó programmal pedig nagyon egyszerű lesz újra összecsiszolódni!

4 nagyszerű programötlet osztálytalálkozókra

#1. Legjobb osztálytalálkozó programok: Osztálytalálkozós bingó

Ehhez a játékhoz létre kell hozni egy bingó lapot, ahol minden bingó négyzet tartalmaz egy olyan személy leírását, aki részt vesz a találkozón. A résztvevők feladata pedig megtalálni a leírásnak megfelelő személyt. Íme néhány példa, hogy milyen jellemzők kerülhetnek a lapra: kék szeme van, soha nem tört el a csontja, több macskája is van, nyakkendőt visel, kitűnő volt minden évben. A résztvevőknek pedig nincs más dolgok, mint begyűjteni a megfelelő személyek aláírást. Az nyer, akinek először begyűjti a szükséges aláírásokat.

 

#2. Legjobb osztálytalálkozó programok: A négy sarok

Ez egy klasszikus jégtörő csapatjáték, ami az osztálytalálkozókon is képes oldani a hangulatot. A játékhoz minden sarkot be kell számozni. A kijelölt játékvezető pedig különböző jellemzőket fog kötni a sarkokhoz. Például: ha a kedvenc évszakod a tavasz, akkor menj az első sarokba, ha a nyár, akkor a másodikba, ha az ősz, akkor a harmadikba, ha pedig a tél, akkor a negyedikbe. A lehetőségek tárháza végtelen, lehet kedvenc szín, sütemény, állat, film, sőt akár iskolai dolgok is, mint tantárgy. A lényeg, hogy minden alkalommal legyen lehetőségük a sarokban beszélgetni a résztvevőknek. Az adott kijelentés garantáltan beindítja majd a beszélgetést!

 

#3. Legjobb osztálytalálkozó programok: Én még soha

Ezt a játékot valószínűleg sokan ismerik, de csak kevesen gondoltak rá az osztálytalálkozó kapcsán, pedig bizony ide is nagyon jól passzol. Az osztálytalálkozó előtt feltehetőleg sok év kimaradt, eközben pedig sok minden történt az emberekkel, ez egy tökéletes alkalom, hogy ezekre fény derüljön. A hagyományos ivós játékot kicsit át lehet alakítani: ha valaki valamit megtett, akkor nem inni kell, hanem felállni a székről. Példák az állításokra: soha nem ültem elefánton, nem utaztam Amerikába, nem tetováltattam.

 

#4. Legjobb osztálytalálkozó programok: Gyors találka

Alapvetően ez az osztálytalálkozó program a speed randi alapjául alakult ki, persze itt szó sincs romantikáról. Egész egyszerűen csak egy véletlen sorsolással mindenkinek alkalma van pár percet (optimális esetben ez 5 perc, de a résztvevők számától függően módosulhat) beszélni egy másik résztvevővel. Ha letelt az idő, harang szól, és minden ember tovább lép, hogy beszéljen egy másik személlyel. Nagyszerű módja ez annak, hogy mindenki mindenkivel beszélhessen egy kicsit. 
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.