Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Regionális rendezvény hotel

A Kristály Hotel Ajka**** tökéletes regionális rendezvény hotel a Balaton térségében: kényelmes szobák, modern, felszerelt konferenciaterem, étterem, wellness, izgalmas programehetőségek és exkluzív szolgáltatások tárháza várja az ide érkezőket.

Regionális rendezvény hotel

Kristály Hotel Ajka****- a tökéletes regionális rendezvény hotel

Ha a tökéletes regionális rendezvény hotelt keresik, akkor a Kristály Hotel Ajka tökéletes választás minden szempontból. Kényelmes, modern, kellemes színekkel és természetközeli anyagokkal berendezett szobáink lehetőséget biztosítanak több napos, vagy elhúzódó rendezvény lebonyolítására is. A wellness részlegünkön található szaunák, pezsgőfürdő, kellemes hőmérsékletű medence és napozóteraszok segítségével a rendezvény szervezői és a résztvevők is egyaránt kipihenhetik a fáradalmaikat. Helyi alapanyagok felhasználásával készülő különleges gasztronómiai különlegességekkel elkápráztató éttermünk gondoskodik a finom falatokról, és ebben a Kristály Cukrászda is segít. A cukrászdában egészséges, de istenien finom és meseszép sütemények készülnek, amik nem hiányozhatnak egyetlen rendezvényről sem. Az i-re a pontot a regionális rendezvény hotelünkben található szórakoztató helyiség teszi fel: Caron Bárunkban négysávos bowlingpálya, csocsó, darts, és billiárd szalon található. 

 

A tökéletes regionális rendezvény hotelt keresi? Kérjen egyedi ajánlatot a négycsillagos Kristály Hotelbe!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Jól felszeret regionális rendezvény hotel

A Kristály Hotel Ajka**** nemcsak egy exkluzív wellness hotel, hanem egyben az egyik legjobb regionális rendezvény hotel a Balaton északi partján.  A hotel falain belül és kívül is egyaránt minden adott egy tökéletes rendezvény lebonyolításhoz. Konferencia termünk tágas, jól felszerelt, minden megtalálható, ami egy sikeres rendezvény zavartalan lebonyolításához kell (projektor, flipchart tábla, hangosítás, vetítővászon, bárpult, stb.), igény esetén többféleképpen is be lehet rendezni a termet. Regionális rendezvény hotelünk 76 fő befogadására alkalmas, azonban ennél nagyobb üzleti rendezvények esetében is tudunk megoldást, a szálloda közvetlen közelében található szálláshelyet biztosítunk. Kisebb rendezvények esetén éttermünk különtermét ajánljuk a figyelmébe! 

 

A legjobb regionális rendezvény hotel a Balatonnál

Regionális rendezvény hotel a Balatonnál? Turizmus és rendezvényszervezés terén nem véletlenül a Balaton az egyik legnépszerűbb régió az országban. Hazánk egyik legszebb, és méltán legforgalmasabb területéről beszélünk. A Balaton vize minden évben nagyon sok látogatót, vendéget vonz, éppen ezért nagyon fejlett az infrastruktúra, számtalan jó lehetőség van itt. Nemcsak a tó egyedülálló szépsége az egyetlen fő vonzereje a környéknek, hanem a természet többi kincse is. A Balaton-felvidék, a szőlőültetvényektől kanyargó dombjaival, idilli templomaival, történelmi várromjaival, pazar panorámáival, és különleges gasztronómiájával, valamint borkultúrájával szintén kiemelkedő. Ezért kiváló választás egy regionális rendezvény hotelt választani a Balatonnál.

 

Regionális rendezvény hotel a Balatonnál? Remek programlehetőség, szolgáltatás várja Önöket! Válasszák a Kristály Hotelt, az északi part legjobb regionális rendezvényét!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

Bár az esküvő szezont nyáron jegyezzük, nemcsak ebben az évszakban lehet esküvőket tartani. Gondoljon csak bele, milyen csodálatosan mutatna a hófehérre varázsolt háttér egy esküvői kompozícióhoz....

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976