Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Rendezvényhelyszín Balaton hotel

Exkluzív rendezvényhelyszín Balaton hotelben? A négy csillagos Kristály Hotel, a pompás Balaton-felvidékének kellős közepén kitűnő választás. Exkluzív szolgáltatásokkal, kényelmes szobákkal és kellemes környezettel várjuk a vendégeket!

Rendezvényhelyszín Balaton hotel

Rendezvényhelyszín Balaton hotelben, teljes ellátással

Ha Ön is szeretné, ha az általa szervezett rendezvény zavartalanul bonyolódna le, és nem kellene minden egyes részlettel Önnek bajlódnia, egy olyan helyet keres, ahol semmire sem lesz gondja, gyakorlatilag minden szükséges eszköz, illetve szolgáltatás biztosítva van, akkor az Ön számára a Kristály Hotel**** tökéletes választás! Egy rendezvényhelyszín Balaton hotelben legnagyobb előnye, hogy egy helyen van minden. Szállodánkban nem csak kényelmes szobákat talál Ön és a meghívottak, modern wellness komplexumot, ahol kikapcsolhatnak, hanem éttermet, cukrászdát, konferencia termet és saját szórakoztató részleget is. A hab a tortán pedig a csodálatos Balaton-felvidéki környezet. 

 

Rendezvényhelyszín Balaton hotelben? Kérjen személyre szabott ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Rendezvényhelyszín Balaton hotelben-minden alkalomra

A Kristály Konferencia és Wellness Hotel tökéletes választás lehet, minden rendezvényre. A szálloda falain belül már a legkülönfélébb rendezvények találtak otthonra: nemzetközi konferenciák, céges rendezvények, csapatépítő tréningek, osztálytalálkozók, ballagások, esküvők, leány-, illetve legénybúcsúk, születésnapi ünneplések, és sorolhatnánk. Rengeteg sikerese rendezvényt lebonyolítottunk már, minden adottságunk meg van arra, hogy az Ön rendezvényét is sikerre vigyük! Rendezvényhelyszín Balaton hotelben, ami ideális családi összejövetelekre, baráti eseményekhez, de üzleti alkalmak lebonyolításához is tökéletes? Ilyen a Kristály Hotel!

 

Rendezvényhelyszín Balaton hotelben- üzleti rendezvényekhez

Legyen szó akár nemzetközi konferenciáról, kisebb szakmai előadásról, céges évzáróról, vagy csapatépítő tréningről a Kristály Hotel tökéletes rendezvény helyszín a Balaton mellett. Nemcsak kényelmes, tágas, modern, természetközeli anyagokkal berendezett szobáinkkal, hanem természetes fényekkel rendelkező, jól felszerelt, többféleképpen berendezhető konferencia teremmel, étteremmel, modern wellnessel, saját szórakoztató egységgel is várjuk a rendezvényre érkezőket. Konferencia termünkben minden szükséges technológiai eszköz megtalálható, amire csak szükségük lehet.

 

Rendezvényhelyszín Balaton hotelben- esküvőkhöz

“Modern ékszerdoboz egy ugrásra a nyüzsgő Balaton parttól: a Bakony lábánál rejtőző Kristály Hotelben éppen olyan lesz a nagy napotok, amilyennek megálmodtátok. A Kristály-völgy ékét remek adottságainak és letisztult eleganciájának köszönhetően olyan köntösbe öltöztethetitek, amilyet csak elképzeltetek. A stresszmentes szervezés érdekében változatos csomagokat kínálnak a jegyespároknak, de a legegyedibb kéréseknek is teret adnak, hogy különleges és felejthetetlen legyen az esküvőtök.”

- Esküvő Classic, 2019. 4. szám

Szállodánk tökéletes választás kis, és nagy esküvőkhöz egyaránt, legyen az a klasszikus vonalat képviselő, vagy valami formabontó. Exkluzív szolgáltatásokkal, páratlan hangulattal, elegáns berendezéssel várjuk Önt a Balaton-felvidék szívében! 

 

Ha Rendezvényhelyszín Balaton hotelben, akkor nincs jobb választás, mint a Kristály Hotel****!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976