Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Rendezvényhelyszín Balaton wellness hotel

Rendezvényhelyszín Balaton wellness hotelben? A Kristály Konferencia és Wellness Hotel Ajka**** egy tökéletes választás! Komplex csomagjainkkal, exkluzív szolgáltatásainkkal bármilyen rendezvény megszervezésében készek vagyunk együttműködni!

Rendezvényhelyszín Balaton wellness hotel

Rendezvényhelyszín Balaton wellness hotel-teljes ellátással

Rendezvényhelyszín Balaton wellness hotelben teljes ellátással? Amennyiben azt szeretné, hogy a rendezvény,amelyet szervez, tart, esetleg amelyen részt vesz, a legnagyobb nyugalomban, lehetőleg problémák nélkül menjen végbe, úgy hogy minden résztvevő jól érezze magát, és elégedetten távozzon, akkor válassza a Kristály Hotel komplex megoldásit! A szállodánk konferenciaterme remek rendezvényhelyszínként funkcionál, és mindezek mellé még számos más szolgáltatást is ajánlunk Önöknek. Minden olyan szükséges eszközt, szolgáltatást biztosítunk, amelyre szükség lehet a rendezvény sikeres lebonyolítása során, gondolunk itt többek között a technika eszközökre, kivetítőre, hangosításra, szállásra, és a cateringre. A szervezésben, és a lebonyolításban is számíthatnak a professzionális segítségünkre, amennyiben szükséges, a rendezvény résztvevői számára szállást is tudunk biztosítani. 

 

Rendezvényhelyszín Balaton wellness hotelben teljes ellátással? Kérjen ajánlatot a négycsillagos ajkai Kristály Hotelbe az alábbi űrlap kitöltésével! 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Rendezvényhelyszín Balaton wellness hotel- bármilyen alkalomra

Rendezvényhelyszín Balaton wellness hotelben esküvőhöz, lánybúcsúhoz, osztálytalálkozóhoz, családi ünnepléshez, születésnapi partihoz, konferenciához, csapatépítő tréninghez, szakmai találkozóhoz?  A Kristály Konferencia és Wellness Hotel többféle exkluzív szolgáltatással rendelkezik, így bármilyen alakalomra tökéletes megoldást nyújt a vendégeknek. Egy olyan rendezvényhelyszín Balaton wellness hotelben, ahol a kényelmes szobákon, és modern wellness részlegen túl, tágas, jól felszerelt, többféleképpen berendezhető konferenciaterem, étterem, cukrászda, exkluzív szórakoztató egység, bowlinggal, csocsóval, dartssal és billiárd szalonnal is szolgálja a vendégek kényelmét. 

 

Rendezvényhelyszín Balaton wellness hotel- Az Ön igényei szabva

A négycsillagos Kristály Konferencia és Wellness Hotel egyedi ajánlattal várja a rendezvények szervezőit. Bármilyen eseményről is legyen szó, mindent megteszünk annak érdekében, hogy mind a szervezők, mind pedig a résztvevők a lehető legelégedettebben távozzanak.  Rendezvényhelyszín Balaton wellness hotel kis létszámhoz vagy nagyhoz? A kristály hotelben mindkettőre van lehetőség, nagy létszámú események esetében a többféleképpen elrendezhető tágas, természetes fényekkel rendelkező konferenciatermünket ajánljuk, szűkebb körű rendezvényekhez pedig éttermünk külön erre a célra elkülönített részét. Ez szűk körű üzleti megbeszélésekhez, családi ünnepségekhez, baráti összejövetelekhez, de még kisebb esküvőkhöz is tökéletes helyszín. 

 

Rendezvényhelyszín Balaton wellness hotelben teljes ellátással? Kérjen egyedi ajánlatot a négycsillagos ajkai Kristály Hotelbe nagyon egyszerűen az alábbi űrlap kitöltésével! 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

Bár az esküvő szezont nyáron jegyezzük, nemcsak ebben az évszakban lehet esküvőket tartani. Gondoljon csak bele, milyen csodálatosan mutatna a hófehérre varázsolt háttér egy esküvői kompozícióhoz....

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976