Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Rendezvényhelyszín Balatontól egy karnyújtásnyira

A Kristály Hotel egy igazán exkluzív rendezvényhelyszín Balatontól csupán egy karnyújtásnyira, a varázslatos Kristály-völgyben komplex szolgáltatásokkal, és személyre szabott csomagajánlatokkal. Ha a Kristály Hotelt választja, nemcsak rendezvényhelyszínt kap a Balatonnál, hanem egy szakértő csapatot is mellé!

Rendezvényhelyszín Balatontól egy karnyújtásnyira

Kristály Hotel: a tökéletes rendezvényhelyszín Balaton mellett

A Kristály Hotel, Ajkán található, egy csendes helyen, ahol semmi sem zavarhatja meg a rendezvényt, ennek ellenére minden szükséges dolog a rendelkezésre áll. Ajka bár egy idilli, csendes város, olyan izgalmas helyek szomszédságában található, mint a folyton nyüzsgő magyar tenger és a gasztronómiai kincsesládának számító Somló hegy, de a Bakony sincsen messze. Szállodánk tökéletes rendezvényhelyszín Balaton mellett, hiszen a környék tele van izgalmas felfedezni valókkal, programlehetőségekkel, mégis nyugodt körülmények között lehet magát a rendezvényt lebonyolítani.

 

Exkluzív rendezvényhelyszín Balaton mellett

Ha exkluzív rendezvényhelyszín Balaton mellett, exkluzív szolgáltatásokkal, akkor a Kristály Hotel a legjobb választás! Legyen szó bármilyen jellegű eseményről, privát vagy üzleti rendezvényről, szállodánk tökéletes helyszínül szolgál. Négycsillagos wellness hotelünk a komplex megoldások híve, bármilyen jellegű rendezvényre komplex szolgáltatásokkal várja Önöket, legyen szó családi rendezvényekről, esküvőkről, céges csapatépítő tréningekről vagy konferenciákról. Tágas szobáink, lakosztályaink, modern wellness részlegünk, nagyméretű, technológiailag jól felszerelt konferenciatermünk, éttermünk, cukrászdánk, valamint stílusos Carbon Bárunk várja a rendezvény résztvevőit. Szállodánkban minden megtalálható, ami egy sikeres rendezvény lebonyolításához szükséges, egy igazán tökéletes rendezvényhelyszín Balatontól egy karnyújtásnyira.

 

Kérjen személyre szabott ajánlatot szállodánkba a rendezvényéhez az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Rendezvényhelyszín Balatonnál komplex szolgáltatásokkal

Egy rendezvény megszervezése nem egyszerű, ezt mi is tudjuk, éppen ezért szeretnénk valamiképpen levenni a terhet az Ön válláról. Szállodánk a komplex megoldások híve, nemcsak exkluzív helyszínt biztosítunk a rendezvényekhez, hanem egyéb exkluzív szolgáltatásokkal is segítjük a rendezvények sikerességet.  A szállásról, és a rendezvény előtti, közbeni, valamint utáni pihenésről 36 kényelmes szobánk, és 2 lakosztályunk, modern wellness részlegünk, a gasztronómiai élményekről szállodánk étterme és cukrászdája gondoskodik, a szórakozásról pedig igazán stílusos Carbon Bárunk, ahol négysávos bowlingpálya, csocsó, darts és billiárd szalon is található. Nagy befogadóterű konferencia termünk pedig számtalanféleképpen berendezhető, így bármilyen eseményhez tökéletes helyszínként szolgál. Ha rendezvényhelyszín Balaton mellett, ahol semmire sincs gondja, akkor a legjobb választás a Kristály Hotel.

 

Rendezvényhelyszín Balatonnál minden alkalomra

Egy rendezvényhelyszín Balaton mellett, ami minden alkalomra ideális? A Kristály Hotel pontosan ilyen. Üzleti rendezvények esetében felszerelt (projektor, flipchart tábla, hangosítás, vetítővászon, bárpult, stb.) konferencia termünk mellett Carbon Bárunk italai biztosítják az esemény fényét, szűkebb családi rendezvények esetében pedig éttermünk hangulatos, külön erre a célra kialakított része biztosít idillikus helyszínt. Céges karácsonyi, szilveszteri rendezvények esetében pedig mindkettő tökéletes megoldás lehet, csak Önökön múlik, hogy melyiket választják, de akár kombinálhatják is! Ha biztosra akar menni, akkor kérjen segítséget a választásban, valamint az egyéb szervezési munkálatokban szállodánk szakértő személyzetétől!

 

Kérjen személyre szabott ajánlatot az alábbi űrlap segítségével! Ne feledje, ha rendezvényhelyszín Balaton mellett, akkor a Kristály Hotel a legjobb választás!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 szuper programötlet lánybúcsúra

5 szuper programötlet lánybúcsúra

Már tényleg nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan véget lehet vetni a koronavírus járvány terjedésének lassítása céljából hozott intézkedéseknek, ugyanis a vakcina megoldást nyújthat a...

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.