Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Romantikus esküvőhelyszín hotelben

Ha romantikus esküvőhelyszín hotelben, akkor a Kristály Hotel tökéletes választás! Nyugodt, idilli környezet, modern, stílusosan berendezett belső terek, exkluzív szolgáltatások várják Önt és a násznépet! A Kristály hotel szakértőkből álló csapata mindent megtesz azért, hogy megvalósuljon régóta dédelgetett álma, s valóban ez legyen élete egyik legszebb, és legemlékezetesebb napja!

Romantikus esküvőhelyszín hotelben

Romantikus esküvőhelyszín hotelben, ahol álmai valóra válnak

Nagyon sokan már egészen kislánykorok óta tervezgetik azt a bizonyos Nagy Napot. Erre a napra rá is fér a tervezés, szervezés, hiszen igen fontos esemény ez, amikor két élet végleg egybefonódik, amikor a Te és Én Mi lesz. Önnek is megvan a konkrét elképzelése, tudja milyen álmai esküvője, ehhez pedig már csak egy igazán romantikus esküvőhelyszín hotelben kell? Ha nem szeretne lemondani álmairól, nem szeretne kompromisszumokat kötni, szeretné, ha egy exkluzív helyszín állna a rendelkezésére, idilli környezettel, magas minőségű szolgáltatásokkal, hol Önnek semmire nem lesz gondja, akkor válassz a Kristály Hotelt!

 

Romantikus esküvőhelyszín hotelben? Válassza a legjobbat! Kérjen egyedi ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével a Kristály Hotelbe!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Romantikus esküvőhelyszín hotelben kültéri esküvőhöz

Romantikus esküvőhelyszín hotelben, ami tökéletes egy kültéri esküvőhöz? Szállodánktól nem több, mint két perces sétára található egy csodaszép Csónakázó-tó, ahol már megannyi pár mondta ki a boldogító Igent. Tökéletes helyszín egy romantikus esküvőhöz: csend, béke, és a tó közepében egy eldugott sziget, ahová egy fahíd vezet. Napsütés, árnyékot adó fák, úszó tavirózsák, amik tökéletesen passzolnak a hófehér ruhájához! El tudna képzelni ennél tökéletesebb helyszínt ahhoz, hogy összekösse életét párjával?

 

Romantikus esküvőhelyszín hotelben a Balatonnál

Álmaiban egy vízparti szertartás szerepel, ehhez keresi a tökéletes és egyben romantikus helyszínt? Szállodánk a csodálatos Balaton-felvidéken található, a Balaton partja is csak egy karnyújtásnyira van. Ha nem is a tengerparton, de a magyar tengerpartján mondhatja ki élete legboldogabb igenjét! A Balaton ezernyi kékje, a rajta megpihenő napsugarak tökéletes hátteret fognak biztosítani a szertartáshoz. Ha pedig valami különlegesebbre vágyik, akkor tartsa meg egy vitorlás közepén a szertartást, a Balaton kellős közepén! Ha romantikus esküvőhelyszín hotelben a Balatontól nem messze, akkor az Ajkai Kristály Hotel tökéletes választás Ön számára is!

 

Romantikus esküvőhelyszín hotelben exkluzív szolgáltatásokkal!

Egy olyan romantikus esküvőhelyszín hotelben, ahol semmire sem kell, hogy gondja legyen? A kristály Hotel exkluzív széleskörű szolgáltatáscsomaggal várja Önt és vendégeit! Szállodánk különleges gasztronómiai fogásokat készítő étterme- ami nagyrészt helyi termelők alapanyagaiból dolgozik, hogy ezzel is biztosítja a magas minőséget, és a helyi ízeket- gondoskodik a teljes menüsorról. Cukrászdánk az esküvői torta mellett, a többi édes falatról is gondoskodik. A jó hangulathoz saját szórakoztató részlegünk, a Carbon Bár járul hozzá. Igény esetében szállást is biztosítunk!

 

Romantikus esküvőhelyszín hotelben? Válassza a legjobbat! Kérjen egyedi ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével a Kristály Hotelbe!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.