Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Romantikus esküvőhelyszín

Életünk egyik legfontosabb napján, szeretnénk, ha minden jól sikerülne. A Hotel Kristály csapata, mindent megtesz azért, hogy ez így legyen, az álomból valóság váljon, és ez legyen az a nap, amit még sokáig emlegethet az ifjú pár és családja.  A Balaton-felvidéki hotelünk romantikus esküvőhelyszínnek tökéletes választás, tágas rendezvénytermével. Minden egyedi igénynek megpróbálunk eleget tenni, annak érdekében, hogy minden úgy történjen ahogyan azt a pár megálmodta.

 

Romantikus esküvőhelyszín, ahol minden álom valóra válik

Ha eljön a Nagy Nap, amit sokszor több éven át tervezgetünk, akkor azt szeretnénk, hogy minden úgy legyen, ahogy azt elterveztünk, egyik álmunkról se kelljen lemondani, és ne kelljen semmilyen kompromisszumot kötni, hiszen csak egy ilyen alkalom van az életben. Szállodánk minden kérésnek megpróbál eleget tenni, ezért változatos esküvői csomaggal várja a házasulandó párokat.

 

Ünnepeljék meg a Nagy Napot egy igazán romantikus esküvőhelyszínen szállodánkban, kérjenek egyedi, személyre szabott ajánlatot, az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Romantikus esküvőhelyszín Ajkán, a Balaton mellett

Ha romantikus esküvőhelyszínt szeretnének, akkor egyértelműen ki kell szakadniuk a város nyüzsgéséből, és vidéken keresni a megoldást. Ajka egy varázslatos helyen, a Balatontól csupán 30 kilométerre, a festői szépségű Bakony és Káli medence találkozásánál fekszik. Válasszanak minket, ha tökéletes idilli, csendes, romantikus esküvőhelyszínt keresnek! Wellness szállodánk pedig mindent megtesz, hogy álmaik valóra váljanak!

 

Romantikus esküvőhelyszín kültéri esküvőhöz

Ajka egy romantikus szabadtéri esküvőhöz is tökéletes helyszín. Több kis patak is folyik át a városon, illetve mesterségesen létrehozott Csónakázó-tó is található, a meghitt, békés hangulat garantált. A tóhoz ráadásul egy csodaszép zöld park vezet a szállodától. Egy valóban romantikus esküvőhelyszín, amiről mindenki kislányként álmodozott: égkék víz, zöldellő fák, és egy csodásan díszitett terem meghitt hangulattal, és finom ételekkel, már csak a fiatal pár hiányzik!

 

Romantikus esküvőhelyszín finom vacsorával

Egy finom esküvői vacsora megkoronázza az egész Nagy Napot. A szálloda étterme pedig leveszi a terhet a jegyes pár válláról, hiszen elkészítjük a tökéletes vacsorát, süteményeket, úgy ahogyan Önök szeretnék. Éttermünk célja, hogy a felszolgált ételekben a magyar konyha letisztult, felismerhető ízekkel érvényesüljön, de emellett megmutatkozzanak az aktuális trendek is egy picit újragondolva. Minden egyes fogást a legjobb minőségű, lehetőleg háztáji, őstermelőktől származó alapanyagból készítjük, ugyanis hiszünk abban, hogy a friss, minőségi alapanyagok a finom ételek alapkövei. Válasszák romantikus esküvőhelyszínünket, és élvezzék éttermünk finom fogásait a Nagy Napon!

 

Romantikus esküvőhelyszín szállással

Wellness szállodánk 36 szobával és 2 lakosztállyal várja az ifjú párt, valamint a násznépet. Konferencia termünk 120 fő kényelmes befogadására elkalmas, melynek technikai felszereltsége minden igényt kielégít, így egy elegáns, romantikus esküvőhelyszínnek is tökéletes választás. Kisebb és nagyobb esküvők lebonyolítását is vállaljuk. Emellett modern wellness részlegünkön finnszauna, infraszauna, sókamra, illatkamra, feszített víztükrű medence, és gőzkabin is található, így a romantikus esküvő után mindenki ki tudja pihenni fáradalmait.

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Legfrissebb cikkek

Kalandos nyár

Kalandos nyár

Csomag érvényessége: 2022.06.25. – 2022.08.31. 3 nap 2 éjszaka Csomag ára: 89.900 Ft/2 fő/2éj Egyéb csomagokkal és kedvezményekkel nem összevonható!  

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976