Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Romantikus nyaralás wellnessel

Egy romantikus nyaralás wellnessel minden pár számára ideális kikapcsolódási lehetőség: minden kapcsolatban szükség van egy kis egymásra fordított időre, egymásra figyelésre, közös élményszerzésre. Ehhez szállodánk ideális helyszínt biztosít, ahol a kényelmes szobákon túl, exkluzív szolgáltatásokkal, élményelemekkel várjuk Önöket az ország egyik legromantikusabb vidékén.

Romantikus nyaralás wellnessel

Romantikus nyaralás wellnessel a Balaton-felvidéken

Romantikus nyaralás wellnessel egy csodálatos helyen? A Balaton-felvidéknél keresve sem lehetne találni jobb helyszínt egy páros feltöltődésre. Mindenféle elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy az ország egyik legszebb vidéke ez, ahol megannyi látnivaló van. A dimbes-dombos területeken kacskaringó szőlőültetvények, idilli kis épületek, boros pincék, még egy régebbi korról ránk marad épületek, erődök, várak, kápolnák, a lenyűgöző természeti kincsek teszik egyedivé a Balaton-felvidéket. Számtalan romantikus hely van a környéken, gondoljon csak bele, van annál jobb esti program, mint egy Tanúhegyről nézni a Balatonra vetülő lemenő nap sugarait?

 

Ha romantikus nyaralás wellnessel, akkor a Balaton-felvidéknél nincsen jobb választás! Foglaljon szobát a négycsillagos Kristály Hotelbe, a Balaton-felvidék egyik legjobb szállodájába, kedvező áron! Az alábbi gomb lesz segítségére az időpont kiválasztásához!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

Romantikus nyaralás wellnessel teljes ellátással

Egy romantikus nyaralás wellnessel teljes ellátással az igazi- hogy ne kelljen semmi mással foglalkozni, csak egymással, és a pihenéssel. A Kristály Hotelben 36 darab modern, ízléses, természetközeli anyagokkal és színekkel berendezett szobáink mellett két lakosztályunk biztosítja vendégeink kényelmét. Szobáinkat igyekeztük úgy berendezni, hogy kényelmesek, otthonosak, és egyben praktikusak is legyenek. Minden olyan felszerelés, eszköz megtalálható bennük, amikre a wellness nyaralás alatt szükségük lehet, de nincsenek túlzsúfolva sem a szobák. A kényelmes szobák mellett más exkluzív szolgáltatás is biztosítja az Önök kényelmét a feltöltődés alatt.

 

Romantikus nyaralás wellnessel, exkluzív szolgáltatásokkal

A kényelmes szobák mellett modern wellness komplexum, napozóterasz, étterem, cukrászda, és saját szórakoztató centrum várja az ide érkezőket, hogy a romantikus nyaralás wellnessel valóban páratlan élmény legyen. A wellness részlegen 45 négyzetméter alapterületű, fűtött, 31 fokos, feszített víztükrű medence, szauna komplexum, jakuzzi, és egy napozó terasz várja Önöket, zöldre nyíló kilátással. Éttermünkben a hagyományos magyar konyha mellett, a vidék legfinomabb ételeit, gasztronómiai specialitásait is megkóstolhatják, valamint a fogásokhoz a közeli Somló legjobb boraiból töltünk. Szó szerint hab a tortán a Kristály Cukrászda finom süteményeinek választéka, ahol a hagyományos sütemények melett, reform, mentes sütemények is megtalálhatóak. Az esti kikapcsolódást pedig exkluzív Carbon Bárunk támogatja, ahol a finom koktélokon túl bowling pálya, billiárd szalon, csocsóasztalok, és darts tábla is van. Szórakozzanak egy kicsit közösen, és mérjék össze ügyességüket! Egy romantikus nyaralás wellnessel így teljes!

 

Egy romantikus nyaralás wellnessel szuper programlehetőségekkel, idilli helyen? Válasszák a Kristály Hotel exkluzív ajánlatait!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!


 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976