Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Romantikus wellness a Balaton mellett

Nincs is jobb választás egy romantikus wellnessezéshez, mint a festői Balaton-felvidék. A Balaton északi partjától nem messze található ajkai romantikus wellness hotel, a Kristály Hotel pedig tökéletes helyszínt biztosít ehhez. Ha romantikus wellness Balaton mellett, akkor a Kriytály Hotel tökéletes választás!

Romantikus wellness a Balaton mellett

Romantikus wellness Balaton mellett, ahol semmire sem lesz gondjuk

Egy romantikus wellness a Balalton mellett akkor az igazi, ha semmi mással nem kell foglalkozniuk, csupán egymással. A Kristály Hotel nemcsak a kényelmes, minden igényt kielégítő, modern, elegánsan berendezett szobáról gondoskodik, hanem a wellness részlegen való gondatlan feltöltődésről is. Éttermünknek, és a hotelünkben található cukrászdának köszönhetően pedig a finom falatokra sem lesz gondjuk. A romantikus, gyertyafényes vacsorát, gasztronómiai különlegességekkel, kiváló helyi borokkal, és desszertkülönlegességekkel mi biztosítjuk. Azt is tudjuk, hogy egyetlen romantikus wellness a Balaton mellett sem az igazi izgalmas programok nélkül, Carbon Bárunkban összemérhetik bowling, darts, csocsó és billiárd tudásukat, amellett, hogy élvezik a szállodánkat körülvevő programlehetőségeket. A wellness szálloda Ajka valódi ékszerdoboza, csendes, nyugodt, zavartalan környezetben, az ajkai Csónakázó-tó és a városi fürdő mellett várja Önöket.

Minden vágyuk egy romantikus wellness a Balatonnál? Kérjenek árkalkulációt, és foglaljanak az alábbi gomb segítségével!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

A romantikus wellness a Balaton-felvidéken az igazi

Egy romantikus wellness a Balatonnál? Keresve sem találni jobb, romantikusabb helyszínt, mint a Balaton-felvidék romantikusan kacskaringó dűnéi, és csodálatosan szép panorámái közt megbújó ajkai ékszerdobozt, a Kristály Hotelt. A Balaton partja nem véletlenük a legnépszerűbb belföldi úti cél, nemcsak a számtalan programlehetőség, és fürdőzés miatt látogatnak ide annyian, hanem mert a Balatonban van valami misztikus, valami rejtélyes, ami egy romantikus wellness kikapcsolódást is tökéletessé varázsol. Ha minden vágyuk egy igazán romantikus wellness a Balatonnál, akkor válasszák a Balaton-felvidék közepén található ajkai Kristály Hotelt, ami egy igazán mesés, csendes helyen helyezkedik el, minden fontos látnivalóhoz közel.

 

Ilyen egy igazán romantikus wellness Balatonnál

Romantikus wellness nyaralás végre csak kettesben? Andalogni a Balaton partján, megcsodálni a lemenő nap sugarainak színpompás játékát, ahogyan meg-meg csillan a magyar tenger türkizen fodrozódó hullámain? Megkóstolni legfinomabb, és legkülönlegesebb magyar borokat egy idilli Balaton-felvidéki pincészet lugasán? Kirándulni egy hatalmasat, romantikus vidékeket felfedezni, romtemplomokat nézni, levendula ültetvénykén fotózkodni, finomakat enni, kicsit csak egymással törődni, és végre feltöltődni? Pontosan így képzelnek el egy romantikus wellnesst a Balatonnál? Akkor Önök számára is a Kristály Hotel a legjobb választás!

Foglaljanak szobát az alábbi gomb segítségével hozzánk, mi pedig mindent biztosítunk, hogy a tökéletes romantikus wellness nyaralásban lehessen részük! Ha romantikus wellness Balaton, akkor Kristály Hotel a Balaton-felvidék szívében!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!


 

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976