Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

A szauna csodás pozitív hatásai

A szauna pozitív hatásai bizonyítottak. A legtöbben ugyanakkor csupán alkalmanként élvezhetjük azokat, hiszen nem tudunk időt szakítani rá. Íme 4+1 ok, amiért érdemes rendszeresen szaunáznunk!

A szauna csodás pozitív hatásai

A szauna pozitív hatásai Nr. 1: Segít a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében

Tény, hogy a forró szaunában való tartózkodás a magasvérnyomás-betegségben szenvedőknél átmeneti vérnyomáscsökkentést eredményez, ahogy az is, hogy javítja a keringést, így segít megelőzni az esetleges szív- és érrendszeri betegségeket és problémákat.

 

A szauna pozitív hatásai Nr. 2: Segít eltávolítani a méreganyagokat, hozzájárul az egészséges életmódhoz

A folyamat nem varázslat, az izzadás beindulásával a méreganyagok természetes módon távoznak a szervezetből, javul az anyagcsere-folyamat. 

 

Élvezze a szauna pozitív hatásait négycsillagos wellness kényelemben! Szauna komplexumunkban finnszaunák, infraszauna, gőzkabin, illatkamra, sókamra és merülőmedence várja vendégeinket. Kérje ajánlatunkat szobafoglalásra az alábbi gombra kattintva!

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

A szauna pozitív hatásai Nr. 3: Segíti a jó alvást

Szaunázás során a hő hatására endorfin szabadul fel a szervezetünkben, amely nem csupán a stressz csökkentésében segít, de a közérzetünket is javítja. Ennek következtében biztosítja a mély, kielégítő alvást is szervezetünk számára.

 

A szauna pozitív hatásai Nr. 4: Megőrzi szépségünket

A rendszeres szaunázás – illetve kombinációja jeges fürdővel – segít megőrizni a bőr rugalmasságát és szépségét, a távozó méreganyagoknak köszönhetően javul a bőrkép, rugalmassá válnak a kötőszövetek.

 

A szauna pozitív hatásai Nr. 5: Segít megelőzni a betegségeket

A szaunázásnak köszönhetően nő a szervezet ellenállóképessége, erősödik az immunrendszer, így sokkal hatékonyabban veszi fel a harcot az esetleges megbetegedésekkel szemben. Betegen vagy lázasan szaunázni nem javasolt, de a megbetegedések elkerülésében különösen hatékony!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976