Ajánlatkérés szobafoglalásra
Logo
en hu de
kep

A szauna csodás pozitív hatásai

A szauna pozitív hatásai bizonyítottak. A legtöbben ugyanakkor csupán alkalmanként élvezhetjük azokat, hiszen nem tudunk időt szakítani rá. Íme 4+1 ok, amiért érdemes rendszeresen szaunáznunk!

A szauna csodás pozitív hatásai

A szauna pozitív hatásai Nr. 1: Segít a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében

Tény, hogy a forró szaunában való tartózkodás a magasvérnyomás-betegségben szenvedőknél átmeneti vérnyomáscsökkentést eredményez, ahogy az is, hogy javítja a keringést, így segít megelőzni az esetleges szív- és érrendszeri betegségeket és problémákat.

 

A szauna pozitív hatásai Nr. 2: Segít eltávolítani a méreganyagokat, hozzájárul az egészséges életmódhoz

A folyamat nem varázslat, az izzadás beindulásával a méreganyagok természetes módon távoznak a szervezetből, javul az anyagcsere-folyamat. 

 

Élvezze a szauna pozitív hatásait négycsillagos wellness kényelemben! Szauna komplexumunkban finnszaunák, infraszauna, gőzkabin, illatkamra, sókamra és merülőmedence várja vendégeinket. Kérje ajánlatunkat szobafoglalásra az alábbi gombra kattintva!

 

Ajánlatkérés szobafoglalásra

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért! Kérje ajánlatunkat szobafoglalásra az alábbi gombra kattintva!

 

A szauna pozitív hatásai Nr. 3: Segíti a jó alvást

Szaunázás során a hő hatására endorfin szabadul fel a szervezetünkben, amely nem csupán a stressz csökkentésében segít, de a közérzetünket is javítja. Ennek következtében biztosítja a mély, kielégítő alvást is szervezetünk számára.

 

A szauna pozitív hatásai Nr. 4: Megőrzi szépségünket

A rendszeres szaunázás – illetve kombinációja jeges fürdővel – segít megőrizni a bőr rugalmasságát és szépségét, a távozó méreganyagoknak köszönhetően javul a bőrkép, rugalmassá válnak a kötőszövetek.

 

A szauna pozitív hatásai Nr. 5: Segít megelőzni a betegségeket

A szaunázásnak köszönhetően nő a szervezet ellenállóképessége, erősödik az immunrendszer, így sokkal hatékonyabban veszi fel a harcot az esetleges megbetegedésekkel szemben. Betegen vagy lázasan szaunázni nem javasolt, de a megbetegedések elkerülésében különösen hatékony!

Ajánlatkérés szobafoglalásra

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért! Kérje ajánlatunkat szobafoglalásra az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Influencer Program

Influencer Program

Fontos számunkra, hogy vendégeink őszinte, kendőzetlen véleményeken és tapasztalatokon keresztül is megismerhessék valamelyest szállodánkat, mielőtt ellátogatnának hozzánk. Éppen ezért hoztuk létre...

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.