Ajánlatkérés szobafoglalásra
Logo
en hu de
kep

Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatban

Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatban

Kedves Vendégeink!

 

Hotelünk továbbra is szeretettel fogadja Önöket! Számunkra vendégeink elégedettsége, nyugalma és teljeskörű biztonsága a legfontosabb, éppen ezért alkalmazkodunk folyamatosan a koronavírussal kapcsolatos helyzethez!

 

Újépítésű szállodánkban a maximális higiénia alapvető elvárás, szobáinkat, közösségi tereinket és wellness részlegünket is magas minőségű, speciális Hagleitner tisztítószerekkel kezeljük folyamatosan.

 

Mindent megteszünk azért, hogy a nálunk eltöltött napok, és a megérdemelt pihenés valóban tökéletes lehessen! Folyamatosan nagy figyelmet fordítunk dolgozóink és vendégeink egészségi állapotára egyaránt. Ne mondjon le a kikapcsolódásáról, mi gondoskodunk egészsége megőrzéséről!

 

Ha bármilyen kérdésük, kérésük felmerülne, keressék kollégáinkat bizalommal!

Ajánlatkérés szobafoglalásra

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért! Kérje ajánlatunkat szobafoglalásra az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Influencer Program

Influencer Program

Fontos számunkra, hogy vendégeink őszinte, kendőzetlen véleményeken és tapasztalatokon keresztül is megismerhessék valamelyest szállodánkat, mielőtt ellátogatnának hozzánk. Éppen ezért hoztuk létre...

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.