Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Tavaszi hangfürdő

Fedezz fel egy új relaxációs módot, a hangfürdővel egybekötött szauna szeánszot - és pihenj nálunk 2 éjszakát a Kristály Hotelben, a Balaton-felvidék legszebb táján!

Tavaszi hangfürdő

Egy különleges kikapcsolódásra invitáljuk most Önt tavaszi csomagajánlatunkban, amely során a wellness egy új szintjét ismerhetik meg. Töltsön el két éjszakát exkluzív hotelünkben, és próbálja ki a hangfürdővel egybekötött szauna szeánszot nálunk! 

 

Csomag érvényessége: 2022.03.11. – 2022.03.13. 3 nap 2 éjszaka

 

Csomag tartalma:

•    Elhelyezés Standard Szobában, igény esetén más szobatípusban felár ellenében
•    Welcome Drink szállodánk Carbon Bárjában az érkezés napján
•    Részvétel a szombati hangfürdős szauna szeánszon (A program hossza kb. 3 óra)
•    Bőséges, svédasztalos reggeli a Chef ajánlásával
•    Wellness részlegünk korlátlan használata
•    Fürdőköpeny, szobapapucs
•    15% kedvezmény szállodánk éttermében a teljes fogyasztásból
•    Ingyenes Wifi használat a szálloda egész területén
•    Ingyenes parkolás 
 

Csomag ára: 71.800Ft/Szoba/2éj 2 fő részére

 

A foglalásért kattintson ide!

 

Más típusú szoba foglalása esetén:

- STD: 35.900 Ft/éj 
- SUP: 40.900 Ft/éj
- JUN: 45.900 Ft/éj
- ÜZLETI LAKOSZTÁLY: 50.900 Ft/éj
- NÁSZUTAS LAKOSZTÁLY: 55.900 Ft/éj

 

Hangfürdős szauna szeánsz László Attilával

A csomagajánlat részeként 2022.03.12. 17:00 órától várjuk szeretettel wellness részlegünkön, ahol László Attila vezetésével hangfürdővel egybekötött szauna szeánszot tartunk. 

 

A szauna szeánszról:

 

Az anyag világában minden rezeg. Mindennek energiája és frekvenciája van. A hangterápia egy utazás a hangok végtelen birodalmában és egy kapcsolat felvételének a lehetőségét hordozza eredő mivoltunkhoz.. Az ősi szakrális hangszerek, gongok és a tibeti hangtálak, hangjai, rezgései táplálják a lelket, segítenek felfedezni az emberben lévő csodát.

 

Megtapasztalható az idő és tér korlátainak átlépése, a belső béke és bensőséges kapcsolatok létrehozása. Ezek a rezgések megérintik a személyes energiateret, oldják a feszültséget és az érzelmi problémákat. Bizonyított, hogy a hangszerekből kiáramló rezgések fájdalomcsillapító hatást gyakorolnak a fizikai és energetikai testre. A felhangok harmonikus gazdagsága rövid idő alatt módosult tudatállapotba vezet bennünket. Testi szinten csökken a feszültség, múlik a fájdalom. Öngyógyító folyamataink beindulnak, harmonizálódnak. A hangok serkentik belső erőinket, így ismét együtt rezgünk az univerzum rezgéseivel. 


A hangfürdő szauna szeánsszal való társítása további jótékony hatások megjelenését teszik lehetővé. A szaunázás jótékony hatásai hatványozottan jelentkeznek, nem csak egy fizikai szinten történő megtisztulás, hanem a lelki és szellemi síkok megnyílása feltisztulása és esetleges blokkok feloldása is megtörténik.


A program korlátozott létszámmal lesz megtartva! 
A program hossza 2,5-3 óra
 

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Kalandos nyár

Kalandos nyár

Csomag érvényessége: 2022.06.25. – 2022.08.31. 3 nap 2 éjszaka Csomag ára: 89.900 Ft/2 fő/2éj Egyéb csomagokkal és kedvezményekkel nem összevonható!  

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976